2020-02-24 08:10

De 4 ori mai mulţi funcţionari la Casa de Pensii pentru primirea declaraţiilor drepturilor de autor

 |  18:14
De 4 ori mai mulţi funcţionari la Casa de Pensii pentru primirea declaraţiilor drepturilor de autor

Sute deoameni au format cozi, ieri, la ghişeele Casa dePensii a Municipiului Bucureşti pentru a depune declaraţiile privindcontribuţiile individuale aferente drepturilor de autor.

ReprezentantulCasei de Pensii Bucureşti, Marie Jean Romanenco, a precizat că numărul defuncţionari a fost majorat de la patru la 16, astfel încât timpul de depunerepentru primirea dosarelor să fie scurtat. Chiar şi în această situaţie, sute deoameni au aşteptat la cozi atât la camerele unde se primesc dosarele, cât şi lacaserii. Marie Jean Romanenco a precizat însă că recomandă oamenilor să trimitădocumentele necesare şi prin Poştă pentru a evita formarea cozilor. Totodată,ea a spus că oamenii pot face plata contribuţiei în conturi care sunt afişatepe holurile instituţiei.

ReprezentantulCasei de Pensii Bucureşti a explicat că oamenii trebuie să pregătească un dosarcare să conţină o copie după buletinul titularului, procură sau împuterniciredacă este necesar, certificat de înregistrare fiscală pentru persoanele fiziceautorizate, copie după decizie de impunere de la circa financiară unde esteînregistrată persoana cu venituri suplimentare şi declaraţie pe propriarăspundere că deţine venitul menţionat în declaraţie.

Romanenco aprecizat că persoanele care vor întârzia în această lună cu depunerea dosaruluinu vor fi penalizate, instituţia dorind să intre în posesia documentelor pentrua putea avea o evidenţă clară întrucât este vorba de stagiul de cotizare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine