2020-04-06 15:05

De ce nu-şi găsesc patronii angajaţi, chiar dacă avem 700.000 de şomeri

 |  15:29
De ce nu-şi găsesc patronii angajaţi, chiar dacă avem 700.000 de şomeri

În ciuda şomajului care a crescut constant până acum treiluni, românii nu se înghesuie să-şi caute un loc de muncă. Chiar dacă numărulde joburi vacante la nivel naţional este de trei ori mai mic decât în aniiprecedenţi, slujbele puse de patroni la dispozitia şomerilor nu-şi găsesccandidaţi de luni de zile, potrivit www.incont.ro.

De vină sunt, pe de o parte, salariile mici pe care leoferă patronii, caz în care românii preferă să încaseze indemnizaţia de şomaj.Pe de altă parte, sistemul de protecţie socială generos le permite nevoiaşilorsă stea acasă pe banii statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-15Parerea ta...

OMULDELADUNARE
18 Iul 2010

Pai de ce nu spune nimeni nimic de faptul ca acesti "patroni" dau salarii mai mici decat ajutoarele sociale sau de somaj fratilor ? Unde in lume se mai intimpla asa ceva ?
ANDREESCU ECATERINA
20 Iul 2010

Somerii nu-si pot gasi de lucru atat timp cat ziarele sunt pline de anunturi neserioase,la somaj nu sunt cursuri de recalificare sau daca sunt nu sunt pentru toata lumea....posturile se dau pe sub mana,trebuie sa stii pe cineva din interior...si acum chiar daca ai gasi pe cineva nici ciubuc nu poti sa dai... cuiva pentru o informatie...toti se tem!Crede cineva ca un salariu de 700 de lei pentru sapte zile de lucru cu o zi pauza in trei schimburi ( studii medii),va trimite tinerii munca?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine