2019-10-20 03:46

Decizie de ULTIMĂ ORĂ. Troleibuzele din BUCUREȘTI, retrase în depouri din cauza vremii extreme. Ce alternative au călătorii

 |  19:31
Decizie de ULTIMĂ ORĂ. Troleibuzele din BUCUREȘTI, retrase în depouri din cauza vremii extreme. Ce alternative au călătorii

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a dispus retragerea troleibuzelor în depouri, din cauza condiţiilor meteorologice extreme care au dus la apariţia a numeroase avarii la liniile de contact, informează Agerpres.

STB anunţă că, sâmbătă, începând cu ora 16.50, s-a dispus retragerea tuturor troleibuzelor şi introducerea unor linii navetă de autobuz numai pentru zonele în care nu există alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz.

Astfel, pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu există alte variante de transport public (linii de tramvai sau autobuz) şi pentru a fluidiza anumite artere, STB SA a decis înfiinţarea a trei linii navetă de autobuze.

Astfel, linia 665 va circula de la terminalul „Pajura” până la terminalul „Sfinţii  Voievozi”, linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul „Vasile Pârvan”, linia 696 va circula de la terminalul „Depou Alexandria” până la terminalul „Gara de Nord".

„Tot din cauza vremii extreme, în cursul dimineţii, STB SA a decis înfiinţarea altor patru linii navetă de autobuze 610, 621, 632 şi 641, pentru preluarea călătorilor din staţiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 şi 41”, a transmis societatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray