2020-08-10 01:50

Decizie SCANDALOASĂ în EDUCAȚIE: Ce se întâmplă cu directorii de școli

 |  22:36
Decizie SCANDALOASĂ în EDUCAȚIE: Ce se întâmplă cu directorii de școli

Profesorii care nu au reusit sa promoveze concursul pentru posturile de directori si directori adjuncti vor putea ajunge, totuși, in aceste functii, intrucat noul ministru al Educatiei a aprobat vineri un document ce prevede ca acestia vor avea dreptul sa ocupe functiile de conducere prin numire, informeaza Ziarul de Iasi.

Asadar, si cei care nu au intrunit punctajul necesar sau nu s-au prezentat la concurs pot sa isi ocupe scaunele in continuare, arata sursa citata.Numirea se va face de catre inspectorul general, cu avizul consiliului de administratie al Inspectoratului. "Pot fi numite si persoanele care pana la data concursului au ocupat functii de director sau de director adjunct in unitatea de invatamant respectiva si nu au participat la concurs sau au participat la concurs, dar nu au fost admise", se arata in adresa numarul 24.187 din 06.01.2017.

Decizie SCANDALOASĂ în EDUCAȚIE: Ce se întâmplă cu directorii de școli
zoom
Adresa este aprobata si semnata de noul ministru Pavel Nastase, precum si de proaspat numitul secretar de stat in Ministerul Educatiei, Liviu Pop.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

CONCURSUL
07 Ian 2017

Măgarul întotdeauna are . . . ?
ALEXA
09 Ian 2017

Domnule apolitic ``Incredibil``, eu sunt cadru didactic de 8 ani si nici eu nu ma implic in politica defel, dar grsesti cand afirmi ca noi, cadrele didactice, avem o vina la ceea ce se intampla in jur. Iti spun cat se poate de clar, pe noi nu ne intreaba nimeni nimic, noi suntem pusi in fata faptului implinit si sa-ti spun de ce: in scoala noastra, directorul a iesit la pensie in urma cu mai bine de 2 ani si politic, a fost pus un alt director de culoare PSD, nimeni nu a stiut nimic, azi a iesit in pensie directorul, maine a venit decizia de numire a noului director care a inceput in forta sa schimbe tot, sa taie si sa spanzure, cum e vorba. Credea ca le stie pe toate, verifica caietele copiilor, le dadea teme cu toate ca nu preda la clase de gimnaziu, ci la invatamnt primar.La examen a picat, deci s-a vazut adevarata valoare. Si aceasta situatie e, din pacate, in multe scoli din tara. Sa speram ca acest ministru nu se va instala prea bine in scaunul sau, sa apuce sa faca multe rele, caci a inceput deja....de nu va pleca, poate ne trezim , la vara ca elevi care au luat note de 3,4 la bac vor fi promovati, ca doar de! nu e bine sa facem ``discriminari``, cum afirma domnul ministru....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz