2019-10-15 16:54

DECIZIE surpriză: Animalele de companie, trecute la PLATA întreținerii

 |  18:02
DECIZIE surpriză: Animalele de companie, trecute la PLATA întreținerii

Primăriile au pus gând rău animalelor de companie. Autorităţile din Focşani vor aproba în prima şedinţă a Consiliului Local modificarea regulamentul de creştere şi îngrijire a animalelor domestice şi de companie, scrie Adevărul.

În urma unei dezbateri publice, s-a decis ca proprietarii de animale de companie care locuiesc la bloc, dar nu numai, să fie puşi la plata cheltuielilor de întreţinere, gunoi menajer, curăţenie şi lumină pe scară.

Edilii, la propunerea Poliţiei Locale, au stabilit să echivaleze două animale de companie cu o persoană, în sensul că cine are în casă două pisici sau doi câini, chiar şi un câine şi o pisică, să plătească cheltuielile corespunzătoare unei persoane.

„Orice animal de companie din cadrul unei familii care locuieşte într-un apartament este considerat membru al familiei respective şi va fi luat în calcul la toate utilităţile pe care le plăteşte o familie. La propunerea asociaţiei de proprietari sau locatari, animalele de companie vor fi înregistrate la plata utilităţilor, dar şi curăţenie pe casa scării, iluminat, care reprezintă cheltuieli indirecte ale asociaţiei de proprietari, iar pentru cheltuielile contorizate, în funcţie de numărul de membri de familie, se va considera că două animale de companie înseamnă un membru de familie“, a spus primarul Cristi Misăilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-20Parerea ta...

ANITA
22 Iun 2017

o aberatie, si o ineptie! Ce consum de lumina face o pisica, pe care nu o scoti pe casa scarii, sau ce curata femeia de serviciu dupa o pisicca ce este tinuta numai in apartament_? sau ce consum de apa daca pisica nu se spala?. Poate la gunoi, ca ii arunci rahatul pe ghena, dar in sectorul 3 gunoiul este gratuit.
LAVINIA ANGHEL
26 Oct 2017

Sper din inima ca toți iubitorii de animalute sa se mobilizeze si sa împiedice asa ceva, chiar prin manifestații in strada daca e cazul. E de necrezut ce se poate întâmpla in aceasta tara, chiar nu mai stiu de unde sa fure, nenorociții??? Ceea ce vor ei sa facă e mizerabil, mai ales ca prin acest demers ar descuraja si mai mult oamenii care ar vrea sa adopte un animalut al străzii, gandindu-se ca ar trebui sa plătească suplimentar pentru el. RUSINE SA VA FIE, JIGODIILOR! SPER SA MURITI TOTI IN CHINURI!!!
ROBERT
07 Dec 2017

Citez: ''ROMANIA, trezeste-te!!!! Sunt atatea de facut si te-ai ratacit ROMANIA, trezeste-te!!!! Sunt atatea de facut si ai saracit.'' Restul depinde de voi sa decideti ce veti face.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Dec 2017

curvele din secretariate,primarii si cabinete parlamentare nu sunt tot un fel de animale de companie?sa si le plateasca mafiotii din banii personali,sa nu mai fie angajate pe banii statului
CORECT
31 Iul 2018

La bloc, obligator se va pune la intretinere animale ca caine, pisica...fara discutii
CORECT
31 Iul 2018

nu mai zic ca aceste animale nu au ce cauta la bloc (pentru binele lor...)9
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray