2020-01-27 11:33

Defecţiuni tehnice la două aeronave TAROM

 |  08:56
Defecţiuni tehnice la două aeronave TAROM

Un avion al companiei TAROM, pe ruta Bucureşti – Iaşi, a ratat, joi seara, decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. De asemenea, o altă cursă TAROM Otopeni-Satu Mare s-a întors din drum din cauza unei defecţiuni la trenul de aterizare, informează B1 TV.

Pilotul cursei de la București la Satu Mare a sesizat probleme tehnice la bordul aeronavei, motiv pentru care a decis, după numai 20 minute, să se întoarcă din drum.

Un alt avion al companiei TAROM, cu 38 de pasageri la bord, a ratat, joi seara, decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. Aparatul de zbor a fost întors de la capătul pistei și readus în zona terminalului.

În ultimele luni, aeronavele TAROM s-au confruntat cu mai multe defecţiuni. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-14Parerea ta...

MDA....
16 Oct 2016

MAI MERGE BINE CEVA ÎN ȚARA ASTA ADUSĂ ÎN SAPĂ DE LEMN DE PARLAHOȚII RO., ÎN NUMĂR DE 600?! TOTUL FACE PARTE DIN PLANUL BINE PUS LA PUNCT DIN 90 ÎNCOA...O CRIMĂ CU PREMEDITARE ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN: ”Romania a cumparat la initiativa fostului presedinte Traian Basescu 12 avioane F16 pentru care a platit 628 milioane euro si a promis firmei americane Lockheed Martin, fabricantul acestor avioane de razboi, ca va cumpara in viitor inca 12 avioane F35, de ultima generatie, la un pret de 1,1 miliarde euro. Asta in timp ce spitalele romanesti, din cauza lipsei de fonduri, arata ca in Evul Mediu !!! Asta in timp ce peste 5.000 de copii romani mor anual de cancer pentru ca “nu sint bani pentru tratamentul lor” !!!
BANII SE MIșCă
16 Oct 2016

în logică de cartel, iar cartelul e format din oameni și corporații. Principalul beneficiar: grupul austriac Holzindustrie Schweighofer. Ei sunt centrul de gravitație al cartelului și procesează mai mult lemn decât poate fi tăiat legal în România. În jurul lor rămâne câmp și crește o rețea de crimă organizată care taie ilegal păduri, aranjează dosare de revendicare și virusează instituții. Are două niveluri: gulere albe și interlopi violenți. Primii sunt politicieni influenți, ceilalți – “echipa de intervenție”. Și ei câștigă. Folosesc oamenii săraci drept paravan și trec la propriu cu buldozerul peste orice și oricine le stă în cale, în timp ce poliția asistă liniștită la spectacol.
CE RUșINE!!!!
16 Oct 2016

ÎI INTERESEAZĂ PE STRĂINI MAI MULT DECÂT PE ROMÂNI ÎN PRIVINȚA JAFULUI NEMAIPOMENIT, NEMAIÎNTÂLNIT...ÎN FAȚA CĂRORA, AUTORITĂȚILE PARCĂ AU LEGĂTURĂ DE MORT PUSĂ LA PICIOARE, MÂINILE LEGATE, CĂLUȘ ÎN GURĂ!!! MONA LISA DE LA DNA, JUDECĂTORII, CE FAC?! Stau de se uită și TAC...VINOVAT, RUȘINOS!!!! Pe unul/a care a furat o rață sau un gard, îi dați REPEDE pedeapsă maximă, pe cei care au furat/devalizat țara, le dați cu suspendare, la domicil sau simplu, sub urmărire.....ȘI CAM ATÂT! NE PAȘTE RĂZBOI SAU CUTREMUR, IAR EI - MAFIA GULERELOR ALBE, MÂNĂ-N MÂNĂ CU INTERLOPII - DACĂ SITUAȚIA DEVINE PERICULOASĂ, FUG CA ȘOBOLANII PESTE HOTARE SAU SE ASCUND ÎN BUNCĂRE....PENTRU CĂ-ȘI PERMIT FIIND ALEȘI ȘI REALEȘI DE VOI! DORMI ÎN PACE...NAȚIUNE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine