2020-07-07 18:42

DEMISIE în cazul poliţistului Marian Godină

 |  14:22
DEMISIE în cazul poliţistului Marian Godină

Consilierul judeţean PSD, Luana Minea a demisionat, miercuri, din cadrul Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică (ATOP) Braşov, în urma scandalului cu poliţistul Marian Godină. Carol Ambrus, preşedintele ATOP Braşov, a afirmat că este o măsură bună, în condiţiile în care numele instituţiei nu trebuie să apară în această dispută a poliţiei.

"Doamna Luana Minea şi-a anunţat demisia din ATOP, iar în şedinţa de luna viitoare o vom lua în discuţie. Cred că este o măsură bună pentru că nu văd de ce numele ATOP trebuie să apară în această dispută a poliţiei. Faptul că eşti membru al ATOP nu trebuie să creeze un avantaj, dimpotrivă, îţi aduce o mulţime de obligaţii pe care fiecare dintre noi trebuie să le îndeplinească", a spus Carol Ambrus, preşedintele Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Braşov., transmite Mediafax.

Şi organizaţia PSD Braşov a anunţat că va analiza situaţia consilierului Luana Minea.

"În ceea ce priveşte scandalul public în care este implicată Luana Minea, consilier judeţean PSD, Biroul Permanent Judeţean al PSD Braşov va analiza situaţia creată şi va decide în conformitate cu statutul PSD şi a Codului de Etică şi Conduită. Organizaţia Judeţeană a PSD Braşov precizează că, potrivit statutului precum şi a Codului de Etică şi Conduită, membrilor de partid ale căror fapte contravin prevederilor celor două documente menţionate, li se va retrage sprijinul politic pentru funcţiile publice pe care le ocupă, iar sancţiunile pot merge până la retragerea calităţii de membru de partid", se arată într-un comunicat al PSD Braşov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-17

In legatura cu acest articol...

Ministrul de Interne, extrem de mişcat de reacţia de susţinere faţă de Marian Godină

Cazul poliţistului Marian Godină. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, sesizat

Poliția Română, primele precizări în cazul Polițistul Godină
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz