2019-12-13 16:25

Deszăpezire „exemplară” în Capitală

 |  09:21
Deszăpezire „exemplară” în Capitală

La primele ore ale dimineţii, în Capitală se circula cu dificultate din cauza zăpezii şi a viscolului. În ciuda asigurărilor date de primarul general, maşinile de deszăpezire lipseau de pe strazi la ora 5:00, iar străzile erau pline de zăpadă.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, că locuitorii Bucureştiului pot suna gratuit la numărul de telefon 0 800 800 869, în cazul în care au probleme cu deszăpezirea ori cu alimentarea cu energie electrică sau termică, în timp ce Brigada Rutieră a Capitalei face un apel ca şoferii să nu folosească vineri autoturismele personale, pentru a se putea deszăpezi eficient străzile. Firea a convocat, joi, comandamentul de iarnă în urma avertizărilor de viscol emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Gabriela Firea a cerut reprezentanţilor instituţiilor din subordine ca deszăpezirea să se facă unitar.

"Nu trebuie să se observe că în Sectorul 1 se face deszăpezire mai bună şi în Sectorul 6 mai puţin bună. Proba abia acum se va da. Acum este proba în faţa cetăţenilor. Am discutat de acum câteva ore cu Direcţia de Asistenţă Socială, urmează să meargă la oamenii fără adăpost.  Nu e de glumit. Se poate ajunge la îmbolnăviri grave sau chiar decese. Vor fi -11 sau -12 grade Celsius. Avem şi un TelVerde pentru modul în care se face deszăpezirea, dacă sunt probleme cu energia electrică sau termică. Acesta este 0 800 800 868 şi este gratuit”, a declarat primarul general al Capitalei, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

SYKTYR, FLAIMUCILOR!3343
06 Ian 2017

HALIȚI CĂKACIUL CU POLONICUL, ”VEGANI” FIIND, BĂI, DIARIȘI ”DÎN” TRIBUL LUI MAFOAME; TOATĂ NOAPTEA AU FUNCȚIONAT UTILAJELE DE DEZĂPEZIRE, CHIAR ȘI PE CELE MAI PERIFERICE HUDIȚE! ALTMINTERI, CHIAR IMAGINILE ”SURPRINSE” ARATĂ CLAR CĂ BUCUREȘTIUL ERA, ȘI ESTE, ”CIRCULABL”...
SERGIU
06 Ian 2017

CINE CREDEA CA FIREA FACE EXCEPTIE DE LA REGULA ? DOAR IL ARE IN DREAPTA PE PANDELE SI IN STANGA PE DRAGNEA . NISTE HAHALERE PSD-ISTE. CE NASTE DIN ILIESCU SOARECI MANANCA. FEMEIA ASTA E DE-O FATARNICIE NEMASURATA. TUPEU DE MOLDOVEANCA REA DE MUSCA, ETC, ETC. NU E SUFICIENT ?
TUCU
06 Ian 2017

BAI FLAIMUCEA, HALESTE-L TU CU MA-TA. PE STRADA MEA IN SECTORUL 5 NU A TRECUT UN UTILAJ TOATA NOAPTEA. SI ASEARA LA TELEVIZOR, PRIMARUL SECTORULUI 5 STATEA MOT IN SPATELE FUFEI DE FIREA SI ERA TARE MANDRU DE EL. AVEM CE-AM VOTAT INTEPENIMI-SAR MANA CAND I-OI MAI VOTA EU PE ASTIA. HUO BAGABONTILOR, JAVRELOR MINCINOASE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray