2020-07-14 14:27

DETALII ȘOCANTE în cazul bărbatului lăsat să zacă pe trotuar, în fața Spitalului Floreasca / Cum se apără medicii

 |  17:15
DETALII ȘOCANTE în cazul bărbatului lăsat să zacă pe trotuar, în fața Spitalului Floreasca / Cum se apără medicii

Bărbatul care a stat în noaptea de sâmbătă spre duminică întins pe jos la Spitalul Floreasca din Capitală este acum internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Clipul video făcut public pe un site de socializare arată cum un bărbat de vârsta a doua stă întins pe jos în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. Martorii scriu că nimeni din spital nu a venit să-i acorde ajutor. Paznicul, care era de gardă, a stat la câţiva metri de bărbat şi a văzut întreaga scenă.

Materialul surprinde şi un medic care discută cu vizitatorii altui pacient şi pe care martorii îl acuză de lipsă de empatie faţă de bărbatul întins pe jos, pentru că nu l-a băgat în seamă.

Reprezentanţii Spitalului Floreasca declară că ei au avut intenţia să-l consulte pe bărbatul, care era şi în stare de ebrietate, dar acesta a refuzat. Acum, el este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia.

„A avut o atitudine neadecvată, agresivă, violentă chiar, atât verbal cât şi fizic faţă de personalul medical şi ulterior faţă de pază. Nu a dorit să primească tratament de specialitate, nu a dorit să fie investigat şi la scurt timp a părăsit spaţiul de îngrijire. Ulterior, s-a poziţionat în faţa spitalului, avem informaţii că în continuare a consumat băuturi alcoolice şi au fost intervenţii repetate, atât ale personalului de pază cât şi ale medicilor pentru a-l convinge să intre în spaţiul de îngrijiri. Au fost anunţate organele de poliţie, care au deplasat un echipaj la faţa locului, iar rezultatele cercetării de la dânşii le luaţi”, a spus Raluca Moldoveanu, medic de gardă la Spitalul Floreasca.

Când a fost întrebată de jurnalişti de ce medicul de gardă nu s-a apropiat de bărbat, Raluca Moldoveanu a spus că de mai multe ori doctorii şi personalul de la pază s-au apropiat de bărbat, dar el a continuat să fie agresiv.

„Imaginea respectivă mă îndoiesc că filmează toată perioada în care stă dânsul pe trotuar”, a mai adăugat reprezentantul Spitalului Floreasca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz