2019-08-18 12:05

Deţinutele de la Târgşor, scoase la cules de STRUGURI

 |  21:33
Deţinutele de la Târgşor, scoase la cules de STRUGURI

O ieşire din închisoare, chiar şi dacă e la muncă, este o veste bună pentru deţinute. În plus, ele primesc bani şi scapă astfel şi de zile de detenţie, iar producătorii, de grija căutării forţei de muncă. Asta se întâmplă în aceste zile cu deţinutele de la Penitenciarul Târgșor, care au fost scoase la cules de struguri, informează tvr.ro.

Mariana e închisă la Penitenciarul Târgșor de aproape un an și jumătate, după ce a făcut contrabandă cu țigări. Peste 5 zile va fi liberă, dar tot se bucură că a putut ieși dintre cei patru pereți ai celulei. "Am muncit toată pedeapsa, la bucătărie, în zootehnie și acesta este al treilea punct de lucru. E o situație foarte bună pentru noi să mai ieșim la aer, primim și zile, suntem și plătiți”, a spus Mariana.

Conducerea Institutului de cercetare viticolă de la Valea Călugărească era disperată că, din cauza faptului că nu reuşea să găsească forţă de muncă în această perioadă, exista să rămână cu strugurii neculeși. Dar colaborarea cu Penitenciarul Târgşor i-a salvat in extremis.

Deținutele de la Târgșor vor fi duse la cules de struguri două săptămâni, dar perioada s-ar putea prelungi dacă mai este necesar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray