2020-08-11 15:33

Deva. Miting pentru renovarea Secției de pediatrie a Spitalului Județean

 |  15:56
Deva. Miting pentru renovarea Secției de pediatrie a Spitalului Județean

Zeci de mame din Deva au participat, sâmbătă, la un miting organizat de Asociația Democrație Participativă (DEPA), acestea solicitând renovarea Secției de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva.

Părinții care au trecut cu copiii prin Piața Victoriei din Deva au fost invitați să semneze o listă prin care cer ca spațiul în care se află Secția de pediatrie să fie modernizat.

"Doi ani și jumătate am fost mințiți că Secția de pediatrie a spitalului din Deva se va muta într-o clădire nouă. Nu s-a făcut nimic. Vom continua această campanie până când vom vedea Pediatria renovată și mutată într-un corp nou de clădire, pentru că astăzi funcționează în condiții improprii", a declarat Alina State, unul dintre organizatorii acțiunii, potrivit Agerpres.

"Dacă autoritățile nu văd singure, trebuie să le ajutăm să vadă. Iar glasul nostru unit, al tuturor celor care avem nevoie de serviciile acestui spital, trebuie să se facă auzit. Sperăm din tot sufletul ca demersul nostru să se finalizeze cu un rezultat concret, cât mai repede, pentru că atât copiii, cât și nepoții noștri au nevoie de acest spital", a afirmat, la rândul său, Corina Oprișiu din partea Asociației DEPA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz