2020-03-30 13:42

DEZASTRU pe Aeroportul din Cluj: curse anulate și întârziate, sute de pasageri disperați

 |  21:37
DEZASTRU pe Aeroportul din Cluj: curse anulate și întârziate, sute de pasageri disperați

Mai multe curse aeriene sunt anulate, redirecţionate pe Aeroportul Sibiu sau întârziate la și de la Cluj-Napoca, din cauza ceții. Sute de oameni stau în aeroport și așteaptă, transmite Mediafax.

Potrivit informațiilor de la Aeroportul Cluj-Napoca, două curse către Valencia și Liverpool au fost anulate sâmbătă seara. Cele două avioane urmau să plece de la Cluj la 18.30, respectiv 19.35.

O cursă care urma să plece la București a fost redirecţionată pe Aeroportul Sibiu, în timp ce cea către Doncaster Sheffield este întârziată.

În ce privește sosirile, două curse internaționale - de la Malmo și Eindhoven - și una internă - de la București - au fost redirecţionate pe Aeroportul Sibiu.

Cluj-Napoca e sub cod galben de ceață până la ora 23.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-18



Parerea ta...

ABRAMBURICA
19 Ian 2020

In situatia aceasta , nu sunt de vina companiile aeriene . Sa faca reclama la natura si dumnezeu . Sau pasagari vrea sa moara direct la Cluj ? Confunda avionul , cu metroul
ROMâN NEAOș
20 Ian 2020

Am văzut comentariile făcute de rumeno italo, rumeno ibero și alți plecați..eu zic să dea in judecată ” ceața ”..când îi aud ă ” asta-i România ”,mă apucă greața(vizavi de aceștia) !
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine