2020-07-14 14:23

Dezaxat: a încercat să incendieze gara, ca să violeze impiegatul de serviciu!

 |  18:55
Dezaxat: a încercat să incendieze gara, ca să violeze impiegatul de serviciu!

S-a întâmplat sâmbătă seara, în gara Ivești, din județul Galați. Polițiștii spun că agresorul a avut un plan bine pus la punct, iar pentru a asta, în prima fază a dat foc biroului impiegatului de mișcare, care la ora respectivă era o femeie.

Femeia  a ieșit din birou, nu înainte să sune la 112 și să anunțe incendiul. La ieșire, însă, a fost prinsă de bărbatul care a pus la cale planul diabolic. Potrivit evz.ro, în prima fază a jefuit-o, după a vrut să o violeze. Polițiștii spun că bărbatul a reușit să fure telefonul victimei și o sumă de bani.

„În urma activităților investigative, polițiștii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Ivești. Din cercetări a reieșit că agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, încercand totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia”, explică comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Norocul angajatei CFR a fost cu câțiva localnici care au venit în stație pentru a aștepta un tren. Acest lucru l-a descurajat pe agresor, acesta fiind pe deasupra și recunoscut de oameni. Martorii spun că localnicii au fugit după agresor dar nu l-au mai prins, din cauza terenului accidentat. Aceștia au revenit în Stația CFR Ivești și i-au spus angajatei care este identitatea autorului, lucru care a fost de mare ajutor polițiștilor de la Serviciului Poliției Transporturi Feroviare Galați. Aceștia au mers direct acasă la agresor, unde au găsit bunurile are au fost furate de la angajata CFR.

Ulterior, suspectul a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată și distrugere.

Acesta a prezentat duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, cu propunere de arestare preventivă.

  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz