2020-08-10 18:15

Dezbateri la Primăria Capitalei. Vizaţi sunt posesorii de TROTINETE ELECTRICE

 |  14:19
Dezbateri la Primăria Capitalei. Vizaţi sunt posesorii de TROTINETE ELECTRICE

Primăria Capitalei va organiza în perioada imediat următoare mai multe dezbateri privind reglementarea transportului cu trotinetele electrice în oraş. Accentul se va pune pe siguranţa cetăţenilor, deoarece, în ultimul timp, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării, au avut loc mai multe accidente în care au fost implicate persoane care foloseau astfel de trotinete electrice.

Totodată, în spaţiul public şi pe reţelele de socializare s-au dezvoltat foarte multe controverse în ceea ce priveşte reglementarea acestui mijloc de transport, mai ales pe unde circula şi viteza de circulaţia a trotinetelor.

La dezbateri vor participa reprezentanţi ai Poliţei Rutiere precum şi specialişti în mobilitate urbană. „Având în vedere preocuparea cetăţenilor dar şi anumite îngrijorări exprimate în spaţiul public privind circulaţia trotinetelor electrice, Primăria Capitalei va organiza o serie de dezbateri, alături de reprezentanţi ai autorităţii locale, ai Poliţiei Rutiere, ai ONG-urilor şi asociaţiilor care au ca domeniu mobilitatea, pentru elaborarea unui regulament care să faciliteze acest mod de deplasare prin oraş, punându-se în primul rând accent pe siguranţa cetăţenilor”, a transmis, vineri, Primăria Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz