2020-01-29 04:32

DIASPORA pregătește un nou MITING de amploare în țară

 |  17:48
DIASPORA pregătește un nou MITING de amploare în țară

Se anunță un nou miting de amploare în România. Românii din diaspora plănuiesc un nou protest, de data aceasta de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Se anunță un nou miting de amploare în România. Ecourile mișcării de stradă, care a degenerat în scene de o brutalitate șocantă sunt vii și astăzi, la câteva luni de la 10 august. Românii din diaspora plănuiesc un nou protest, de data aceasta de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

"Grupurile civice Diaspora Europeana, Vocea Diasporei, Generatia "Feisbuc" & Diaspora Romaneasca si Radio Magura s-au organizat pe Facebook pentru a promova evenimentul.

Astfel, conform informatiilor care apar la evenimentul "Uniti in cuget si-n simtiri", acestia urmeaza sa se intalneasca pe 1 decembrie, la ora 10:00, in Piata Cetatii din Alba Iulia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

EMIGRANTUL
16 Oct 2018

ESTE SINGURA SOLUTIE PENTRU A SALVA ROMANIA PRABUSITA, AFLATA PE FUNDUL PRAPASTIEI. DOAMNE AJUTA POPORUL ROMAN.
MAFIA PSD......
16 Oct 2018

........trebui inlaturata pana nu este prea tarziu.Romania a fost capturata de o gasca de banditi , hoti , criminali in frunte cu gunoiul draknea , cel mai mare HOT DUPA VOICULESCU. LA LUPTA ROMANI...
REVOLTA2
16 Oct 2018

da revolutia2 poata sa inceapa de la alba iulia.buna idee.romanii sa stie ca infractorul dragnea si gruparea de crima organizata psd alde au pus mana si pe judecatori de la iccj inclusiv pe sefa iccj.slugi ordinare ccr iccj jandarmerie politie .dragnea trebuie prins urgent impreuna cu sclavii lui criminali.la lupta romani sa salvam tara de aceasta haita criminala psd alde.
VREM SA NE INTOARCEM IN ROMANI
17 Oct 2018

Fara pensii speciale ! Varsta de pensionare 60-65 de ani : oamenii sunt diferiti ! Stagiul standard complet de cotizare 30 de ani !
INTOARCEREA IN ROMANIA
17 Oct 2018

Fara pensii speciale ! Varsta de pensionare 60-65 de ani : oamenii sunt diferiti ! Stagiul standard complet de cotizare : 30 de ani !
ALUNELU
17 Oct 2018

Cine organizează și cine își asumă mitingul Diasporezilor ?? De-acu avem lege clară. Dide sau Bot , n-aș prea crede !! Ei vor numai banii din diaspora.!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine