2020-01-19 17:43

DIICOT cere date oficiale privind tăierile de PĂDURI din România

 |  22:46
DIICOT cere date oficiale privind tăierile de PĂDURI din România

Şeful IFN, Gheorghe Marin a declarat că DIICOT a adresat acum câteva luni o adresă oficială Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură prin care a cerut raportul complet realizat de Inventarul Forestier Naţional.

"DIICOT a cerut Institutului, prin adresă oficială, acum câteva luni, să i se transmită toate informaţiile, toate studiile, toate prezentările, tot ce avem despre Inventarul Forestier Naţional. Au făcut adresă oficială către directorul general al Institutului. DIICOT a cerut să le dăm fizic tot studiul. Au cerut prin adresă oficială să transmitem studiul prezentat de mine, aşa cum a fost realizat iniţial, supus avizării de la Institut, adică cel care conţinea şi date despre tăieri, studiul care a fost transmis la minister, tot Inventarul Forestier Naţional", a declarat Gheorghe Marin.

Cifra care se vehiculează în prezent în spaţiul public privind volumul de 38 de milioane de metri cubi de lemn tăiat anual din pădurile din România este produsă de Inventarul Forestier Naţional (IFN) din România cu metodologie certificată internaţional, iar DIICOT a cerut acum câteva luni raportul IFN care include această cifră, a declarat, joi, pentru Agerpres, şeful IFN, Gheorghe Marin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-24Parerea ta...

ANONYMOUS
25 Oct 2019

Sa trezit si DIICOT sa faca ordine in Romania dupa multi ani de jaf,dupa ce padurile au fost hacuite ?
MAFIA PROCURORILOR OUT!
25 Oct 2019

Asta nu inseamna ca DIICOT-ul raspunde la comenzile politice? Pana acum de ce nu a actionat? Le-a interzis Dracnia?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray