2020-08-12 02:06

Directoarea unei școli, șantajată de un elev de 17 ani, la Constanța

 |  18:10
Directoarea unei școli, șantajată de un elev de 17 ani, la Constanța

Un tânăr de 17 ani, elev al unei școli constănțene, a fost reținut marți de polițiști, după ce i-a cerut directoarei unității de învățământ să își dea demisia. Mai mult, femeia ar fi fost și șantajată.

”Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 mai, minorul ar fi trimis un e-mail către o unitate de învățământ din municipiul Constanța, prin care ar fi constrâns conducerea instituției să își prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date și informații personale pe care acesta le-ar fi obținut în mod ilegal”, precizează reprezentanții IPJ Constanța, într-un comunicat de presă. 

Polițiștii au percheziționat casa adolescentului, care, ulterior, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au dispus, însă, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-20Parerea ta...

CONSTANTIN
21 Mai 2020

Elevul ,mic dar contaminat cu apucaturi de huliigan.O fi vazut si invatat asemenea apucaturi in scoala sau in familie??? Judecatorii ingaduitori si corupti considera ca puslamaua nu trebuie dezcurajata temeinic si fara dubii!!Daca era o cauza ce privea un magistrat ,judecatorii balbaiti,cantareau cu alt cantar!!Pustanul de astazi este delicventul naravit de maine!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz