2020-07-04 12:05

DNA, precizări despre Laura Codruţa Kovesi: Nu a fost vreodată cadru didactic al SNSPA

 |  12:52
DNA, precizări despre Laura Codruţa Kovesi: Nu a fost vreodată cadru didactic al SNSPA

Direcția Națională Anticorupție a anunţat, miercuri, că procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu este și nu a fost vreodată cadru didactic invitat ori cu normă întreagă sau parțială la SNSPA. Direcţia a ţinut să sublinieze că Laura Codruţa Kovesi nu a încasat niciun fel de drepturi bănești de la această instituție.

„Cu referire la informația vehiculată în mass media, potrivit căreia, Laura Codruța Kövesi, procuror șef al DNA, ar fi cadru didactic invitat al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din acest an universitar, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarea precizare: Doamna Laura Codruța Kövesi nu este și nu a fost vreodată cadru didactic invitat ori cu normă întreagă sau parțială la SNSPA, nu a predat niciun curs și nu ținut nicio prezentare/prelegere la acea instituție. Prin urmare, domnia sa nu a încasat nici un fel de drepturi bănești de la acea instituție”, a precizat DNA, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a mai menţionat că în materialul vehiculat în mass media se precizează că Laura Codruţa Kovesi ține un curs de „Drepturile fundamentale la transparență și bună administrare - instrumente și mecanisme de garantare” în cadrul Masterului de Integritate Publică și Politici Anticorupție, de la Facultatea de Administrație Publică a SNSPA.

„În urma unei sumare verificări a paginii de internet a Facultății de Administrație Publică (www.administratiepublica.eu) a rezultat că respectiva informație, total falsă, figura într-adevăr, pe pagina de Internet la instituției, până în dimineața zilei de 20 ianuarie 2016, când a fost retrasă de pe pagină”, subliniază DNA. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-20Parerea ta...

CETATEAN
20 Ian 2016

Cit a fost Matrozul seful ei , a acoperit toate afacerile si furturile mafiei colective . Acum umblam dupa copite de cai morti din traista lui Isarescu ascunzator de conturi si camioane de bani evaporati
DĂ-I DRACU!
20 Ian 2016

Ăștia se joacă cu noi de-a Tom și Jerry, pe bune! Ne iau de proști și ne dau PÂINE și CIRC (mediatic, televizat...) pt.cine mai pune botu.....
CHIAR DACă N-A FOST,
20 Ian 2016

s-a purtat exact ca și cum ar fi fost! Ce școală de Ștefan Gheorgiu are-n ea...vorbește românește da-nțelegi CE VREI sau CREZI, ori ÎȚI IMAGINEZI fiindcă are un discurs SEC, fără conținut! Decât s-o întrebi ceva, mai bine-o lași în plata Domnului (ca să nu te enervezi).
CHIAR REPORTERUL
20 Ian 2016

AL JAZEERA nota despre ea: „Discursul ei este plat, minimal si fara implicare emotionala. Este greu de crezut ca nu vorbim despre oricine, ci despre una dintre primele doua figuri politice ale tarii”. Iar ca s-ajungi s-o consideri printre primele două figuri politice ale țării, însemna s-avem de-a face cu o adevărată doamnă de fier care: 1. a curățat clădirea Parlamentului de toate putorile susceptibile sau dovedite de infracțiuni, pasibili cu pușcărie - CU EXECUTARE și 2. confiscarea INTEGRALĂ A AVERILOR borfașilor ăstora și-a complicilor lor. Atuncea DA, dar până atuncea...pt.aburire și tărăgănare - NU!
“Să Mă IERţI
20 Ian 2016

bade Sorescu!” Klauss Iohannis are dublă cetăţenie Laura Codruţa- Kovesi are dublă cetăţenie Coldeş a cerut dublă cetăţenie M R U are dublă cetăţenie Dacian Cioloş are dublă cetăţenie Toţi oamenii cu funcţii capitale Au dublă cetăţenie peste cămaşa trădării. Mie îmi vine să mă aşez în faţa lor Şi să îi trag de urechi Şi să îi întreb de ce sunt toţi Cu dublă cetăţenie ? Şi cui dau ei raportul în fiecare dimineaţă. Şi de ce nu mai stau pe acasă Să se “spovedească” mai rar, Că uite, ieşirile lor Mă zgârie Când îmi pierd, cu fiecare, suveranitatea.
Aş VREA Să VORBESC
20 Ian 2016

şi eu cu voi, le zic, Să ştiu cum v-aţi câştigat posturile Dar mă daţi iritaţi la o parte Şi mă lasaţi în grija televiziunilor. Şi cum şefii serviciilor şi-au pierdut ochelarii Şi până şi timpanele cu urechi cu tot, Luaţi de la primul serviciu interesat Biblia vânzării Şi începeţi să decartaţi de sus în jos Până se golesc rezervele şi aurul acestor locuri. De cele mai multe ori ne priviţi victorioşi Şi noi suntem colbul de sub tălpile cuceritorilor Şi faceţi din visele noastre, petale ruginite Curgând pe apa Sâmbetei. As vrea să nu vă mai întâlnesc Şi mă mir cum poate să uite unde s-a născut Un om care are morminte pe acest pământ?
BRâNCOVENE CONSTANTINE,
20 Ian 2016

Cum de nu ţi-ai trădat credinţa Nici măcar odată Nici pentru pentru fiecare copil al tău Şi nici pentru capul tău ? Sultanii au în biroul oval O mângâiere pentru capetele tuturor demnitarilor români Care niciodată nu stau ridicate Căci uite, mâna care a mângăiat primul cap Mângâie în continuare Parcă acelaşi cap Ca un stârv înfipt într-o ţeapă La Înalta Poartă. Dar ce mă tot uit eu la televizor Mai bine privesc în stradă Fiindcă asfaltul nostru e zugrăvit, Ca steagul, Cu tot sângele românilor. La CC e sângele celor din 89 La Universitate e sângele golanilor La Stoeneşti e sângele minerilor, În Afganistan e sângele militarilor Şi tot acest sânge a curs degeaba.
E SâNGE PE TOţI PEREţII
20 Ian 2016

Şi la Cotroceni şi la Victoria Din ceruri ne blesteamă sângele celor în cămaşă de zale. Iar aici jos, în mocirla trădării voastre, Stăm noi, cu gâturile arse de otravă Respirând otravă Cu otrava intrând până în sufletul nostru.” (M.Neacșu)
”COLECTIVĂ:
20 Ian 2016

De-atâţia ani aud plângând Strângând din dinţi şi murmurând Bătrâni docili, bolnavi, sperând Cu mâna’ntinsă, aşteptând Medicamente compensate. De-atâţia ani îi văd votând, Aceiaşi fraieri, ştampilând Partide, liste abundând De hoţi care ne flituiesc făcând Averi nemăsurate. De-atâţia ani îi văd plecând Prin alte ţări, purtaţi de vânt Profesori, medici, căutând O slujbă, şi-un guvernământ Cu taxe moderate. De-atâţia ani şi ani, de când E jecmănit omul de rând Mă-ntreb ce-l ţine mut şi blând, Când se vă răscula urlând Cerând dreptate.
Să-NCEAPă
20 Ian 2016

înc-o revoluţie Să scriem altă constituţie, Să dăm cu hoţii de pământ Să văd şpăgarii transpirând Cu-averile luate. Să – i văd dormind pe scânduri ude Nu pe şezlonguri în Bermude, Să simtă sărăcia-n oase Fără averi şi fără case Muncind pe deşelate. Să simtă frica pe sub piele Să vadă cerul prin zăbrele Să-i ardă dorul de copii Cum alţi copii au ars de vii Cu lacrimi neuscate. Să-i văd scriind pe la ziar, Că-i greu la penitenciar, Că traiul este inuman Că sunt trataţi ca-n Bantustan C-aşa nu se mai poate.
Să PLâNGă
20 Ian 2016

după o tigară, Să-ntrebe „cum e pe afară„ Să nu mai vrea ziua de mâine Să dea şpagă pentru o pâine Să doarmă pe-apucate. Şi în final, aliniaţi Să-şi care palme disperaţi Că au făcut doar legi tembele şi-acuma stau proptiţi de ele Cu mâinile legate. De-atâţia ani aştept sperând Să văd românul iar luptând Nu pentru alţii sau haihui, Ci-acasă, pentru el şi-ai lui Şi pentru libertate. Şi-acuma când nu mai credeam Că o să-mi bată ploaia-n geam Încep să mă mai răcoresc Privesc şi plâng şi iar privesc, Hai că se poate!” Neacşu Marin
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz