2020-07-03 21:01

DOCUMENT. Cum se stabilește nivelul prețurilor și tarifelor de administrare a domeniului public și privat în Capitală (VII)

 |  14:00
DOCUMENT. Cum se stabilește nivelul prețurilor și tarifelor de administrare a domeniului public și privat în Capitală (VII)

Ziarul Puterea continuă publicarea capitolelor „Metodologiei de fundamentare și aprobare a nivelului prețurilor/tarifelor pentru serviciile publice de administrare a domeniului public și privat de interes local aflate în sfera de competență a Consiliului General al Municipiului București”, reglementare care prezintă interes pentru un număr mare de bucureșteni. Astăzi, primele două articole din ultimul capitol al documentului.

CAP. VIII. Dispoziții finale

  ART. 21

(1)  Nivelul chiriilor pentru fondul imobiliar al Municipiului București, precum și nivelul taxelor locale pentru ocuparea domeniului public, pe care operatorii le încasează de la beneficiari în baza și în conformitate cu mandatele stabilite prin contractele de delegare a gestiunii se determină și aprobă de către CGMB conform regulilor aplicabile în materia respectivă.

(2)  La solicitarea CGMB, operatorii menționați la alin.(1), prezintă propuneri fundamentate de modificare a chiriilor/taxelor, în vederea aprobării acestora de către CGMB.

  ART. 22

La stabilirea prețurilor/tarifelor pentru abonamentele încasate în mod direct de la beneficiari, operatorii pot avea în vedere acordarea unor reduceri pentru plata în avans, în funcție de numărul de bilete/tichete achiziționate (de ex. abonamente lunare, anuale etc.) sau de categoria de beneficiari (de ex. studenți, pensionari etc).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz