2020-01-24 13:03

Doliu în lumea teatrului. A murit un mare actor de la Teatrul Nottara

 |  13:36
Doliu în lumea teatrului. A murit un mare actor de la Teatrul Nottara

Actorul George Alexandru a murit, sâmbătă, la Spitalul Fundeni. Directorul Teatrului Nottara, Marilena Țepuș a declarat, pentru Agerpres, că trupul neînsuflețit al acestuia este depus în foaierul principal al Teatrului Nottara.

George Alexandru a trăit tristețea faptului că teatrul și-a suspendat activitatea, a afirmat directorul Teatrului Nottara, Marilena Țepuș.

"Actorul George Alexandru a fost unul dintre cei mai apropiați ai acestui teatru și dintre cei mai devotați, 30 de ani de activitate neîntreruptă pe această scenă. Cu o săptămână înainte de a suspenda pe termen nedefinit spectacolele, a jucat în "Viața e suferință' Comedie de bulevard, ultima premieră în care a apărut, un spectacol care nu a avut parte decât de trei — patru reprezentații. Din fericire, ea a fost văzută și de critici și de presă și de spectatori chiar în închiderea festinului nostru pe bulevard din octombrie. George Alexandru a trăit tristețea faptului că teatrul și-a suspendat activitatea pe o perioadă nedefinită și se pare că și asta i-a scurtat viața. Poate că e bine să înțelegem din asta și din celelalte lucruri că actorii au propria lor viață și propria lor sensibilitate peste care nu putem trece și peste care se pare că nici ei nu pot trece oricât s-ar strădui și oricâte personaje diabolice sau frumoase sau pozitive ar interpreta", a afirmat Marilena Țepuș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-03Parerea ta...

ANONIM
02 Ian 2016

Dumnezeu sa-l aiba in paza si sai ierte cele gresite. S-a mai dus o stea a secenei romanesti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine