2020-04-10 06:56

Dolj. Plan Roșu de Intervenție, după ce mai mulți elevi au fost intoxicați cu substanţe de dezinsecţie

 |  13:00
Dolj. Plan Roșu de Intervenție, după ce mai mulți elevi au fost intoxicați cu substanţe de dezinsecţie

Autorităţile din Dolj au declanşat, miercuri, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi au fost intoxicați cu substanţe de dezinsecţie. Paisprezece copii au ajuns la spitale din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie, după ce au fost anunţate despre faptul că mai mulţi elevi au fost intoxicaţi cu substanţe de dezinsecţie la şcoala din comuna Daneţi, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale şi ambulanţe. 

Sursa citată spune că ar fi vorba de 17 elevi, care au fost duşi şa dispensarul din localitate, unde sunt evaluaţi şi, în un funcţie de decizia cadrelor medicale, vor fi transportaţi la spitale din Craiova. Toţi copiii sunt conştienţi şi cooperanţi, au precizat reprezentanţii ISU Dolj. 

După primele informaţii, pompierii au constatat că la şcoală a fost făcută curăţenie, fiind folosite substanţe de curăţare, specialiştii urmând să le identifice, cu ajutorul aparaturii din dotare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine