2020-07-04 03:23

Dosar penal de ucidere din culpă în cazul Floreasca

 |  11:00
Dosar penal de ucidere din culpă în cazul Floreasca

Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operații de la Spitalul Floreasca a murit duminică seară, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri au preluat ancheta cazului de la Floreasca și au deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operații a murit duminică seară.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax că este așteptat rezultatul autopsiei.

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat că speră, ca după decesul femeii care a luat foc la Floreasca, să învățăm cu toții astfel încât în niciun spital din România să nu mai existe o astfel de situație.

O pacientă a fost arsă pe masa de operații la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greșit substanțele de dezinfecție, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc. Anunțul a fost făcut de deputatul Emanuel Ungureanu.

Ministrul Sănătății a aflat târziu despre caz și a trimis Corpul de Control la Spitalul Floreasca. De asemenea, Poliția Capitalei și Colegiul Medicilor s-au autosesizat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-30Parerea ta...

ANONIM
30 Dec 2019

Ii doresc acestui porc numit ungureanu sa aibe pare de soarta femeii..adica cancer pancreatic...si sa se riage de medici ptr al salva
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz