2020-02-28 21:31

Două magazine Carrefour din București, ÎNCHISE. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit NEREGULI GRAVE

 |  22:05
Două magazine Carrefour din București, ÎNCHISE. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit NEREGULI GRAVE

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au propus închiderea temporară, pe o perioadă de până la 6 luni, a două magazine din reţeaua Carrefour, informează Agerpres. ANPC a găsit produse expirate, pește stricat, mâncare gătită păstrată în condiții necorespunzătoare și alte nereguli.

Cele două magazine închise sunt Carrefour Park Lake și Carrefour Grand Arena, ambele din Capitală.

La Bucureşti Băneasa, se comercializau diverse specii de peşte fără a fi respectate condiţiile de păstrare impuse de către producător, în timp ce produse precum pulpe inferioare curcan şi trunchi de cod – ambalate şi congelate – prezentau caracteristici calitative necorespunzătoare (acumulare cantitativă de gheaţă în ambalaj şi arsuri de congelare).

Totodată, preparatele culinare pentru masa caldă erau vândute la temperaturi mai mici de 60 grade Celsius.

Pe de alta parte, la Carrefour Bucureşti Orhideea, unele specii de peşte era comercializate fără respectarea condiţiilor de păstrare impuse de către producător, la fel fructele de mare ambalate şi congelate. Probleme au fost constatate şi la preparatele culinare pentru masa caldă şi la cele produse în unitatea proprie şi pentru care nu s-au putut prezenta documente din care să reiasă data fabricaţiei, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine