2020-04-05 20:21

Două saline de suprafață au fost amenajate în grădinițele publice din București

 |  13:40
Două saline de suprafață  au fost amenajate în grădinițele publice din București

Grădinițele 222 și 251 sunt primele două instituții publice pentru educarea și instruirea copiilor preșcolari din București care oferă celor mici posibilitatea de a-și îmbunătăți sistemul imunitar, în timp ce învață și se joacă. În contextul incidenței crescute a infecțiilor respiratorii cu care ne confruntăm în această perioadă și luând în considerare beneficiile dovedite ale salinelor, aceste demersuri ale autorității publice locale din București, reprezintă exemple demne de urmat, la nivel național.

Având în vedere numărul crescut al infecțiilor respiratorii, circulației virusurilor din ultima perioadă, dar și datorită unei preocupări continue de a asigura ce este mai bun pentru copii, Primăria Sectorului 1 a amenajat primele două saline de suprafață din sistemul public de învățământ din București, la grădinițele 222 si 251. 

Copiii care învață la aceste grădinițe vor avea posibilitatea de a-și întări sistemul imunitar și de a fi feriți de unele probleme de sănătate precum diverse afecțiuni respiratorii, care pot apărea odată cu integrarea lor în colectivitate. 

Beneficiile salinelor sunt deja cunoscute și acceptate de către specialiștii în pediatrie. Aerul de salină contribuie la întărirea sistemului imunitar și este recomandat pentru probleme respiratorii, alergii, anxietate. Nu în ultimul rând, crește capacitatea de concentrare și îmbunătățește procesul de învățare. 

Copiii care învață la Grădinițele 222 și 251 din Sectorul 1, București sunt avantajați de faptul că pot beneficia de aerul de salină, în timp ce se joacă și desfășoară activități didactice. 

Salina este dotată, în mare parte, cu sare naturală de Praid, nivelul de umiditate și de salinitate fiind controlat prin intermediul unor aparate cu senzori, care cresc efectele pozitive ale curei de salină. Expunerea copiilor la tratament se realizează cu acordul părinților.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine