2020-02-24 14:29

Două trasee turistice ale RATB, respinse de călători

 |  16:27
Două trasee turistice ale RATB, respinse de călători

RegiaAutonomă de Transport Bucureşti (RATB) introduce, sâmbătă şi duminică, doarşapte curse pe trasee turistice, pentru a face legătura dintre Bucureşti şinouă mânăstiri, precum şi Parcul Natural Comana, două linii fiind suspendatedin cauza lipsei de interes a călătorilor pentru acestea.

Autobuzelevor pleca, sâmbătă şi duminică, spre Mănăstirea Caldăruşani, MănăstireaBalamuci, Mănăstirea Cernica, Mănăstirea Pasărea, Biserica Adormirea MaiciiDomnului din Călugăreni, Biserica Sfântul Ilie din Călugăreni, Biserica SfinţiiVoievozi din Hulubeşti, Mânăstirea Sfântul Gheorghe din Brănistari, MânăstireaComana şi Parcul Natural Comana, potrivit unui comunicat de presă de vineri alRATB.

TraseelePiaţa Sfânta Vineri - Ciorogârla şi Piaţa Presei Libere - Piaţa Sfânta Vineri -Biserica Sfinţii Voievozi din Hulubeşti vor fi suspendate, începând cu acestweekend, din cauza lipsei de interes a călătorilor pentru acestea. Astfel, dela Terminalul Ghencea, la ora 8.30, va pleca o cursă pe traseul Piaţa PreseiLibere - Mânăstirea Căldăruşani - Mânăstirea Balamuci, de unde va pleca spreCapitală la ora 14.30.

Dela Piaţa Sfânta Vineri va pleca, la 8.40, un autobuz spre Piaţa Presei Libere -Mânăstirea Căldăruşani - Mânăstirea Balamuci. Returul este programat la ora14.20 de la Mânăstirea Balamuci.

Totla ora 8.40, de la Terminalul Ghencea, pleacă o cursă pe traseul Piaţa SfântaVineri - Granitul - Mânăstirea Cernica - Mânăstirea Pasărea. Pe retur, plecareade la Mânăstirea Pasărea este programată la ora 15.00.

Laora 8.30, de la Piaţa Presei Libere, pleacă un autobuz spre Piaţa Sfânta Vineri- Granitul - Cernica - Pasărea, care porneşte înapoi spre Capitală la ora 15.10.Tot din Piaţa Presei Libere, la ora 8.40 se organizează o cursă spre Ghencea -Mânăstirea Ciorogârla. Plecarea de la Ciorogârla este la ora 15.20. Deasemenea, din acelaşi loc, la ora 8.30 pleacă o cursă spre Ghencea - BisericaAdormirea Maicii Domnului din Călugăreni - Biserica Sfântul Ilie din Călugăreni- Biserica Sfinţii Voievozi din Hulubeşti. Plecarea spre Capitală este la ora15.00.

Înplus, se organizează un traseu turistic şi la ora 8.30, din Piaţa Presei Liberespre Ghencea - Mânăstira Comana - Parcul Natural Comana. Pe retur, plecarea seface la ora 14.30.

Nuîn ultimul rând, din Piaţa Sfânta Vineri, la ora 8.30, pleacă un autobuz spreMânăstirea Comana - Parcul Natural Comana. Întoarcerea în Bucureşti se face laora 14.30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine