2019-11-18 01:45

Dragnea şi-a adus aminte de TVR şi cere intervenţia opoziţiei pentru salvarea televiziunii

 |  19:23
Dragnea şi-a adus aminte de TVR şi cere intervenţia opoziţiei pentru salvarea televiziunii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut partidelor politice din opoziţie să se implice pentru redresarea Televiziunii Române şi să participe la şedinţele privind raportul anual al televiziunii după ce actuala conducere nu ar fi reuşit să găsească soluţii în acest sens. Pe de altă parte, şeful TVR, Stelian Tănase, a dat de înţeles că în ultima perioadă ar fi fost presat politic de actuala coaliţie, arătând cu degetul spre vicepremierul Gabriel Oprea.

"Suntem astăzi în situația în care cei 2.700 de angajați nu mai au garanția că mai au siguranța locului de muncă și nu din vina lor. Suntem în situația în care cetățenii plătesc taxe pentru TVR, dar nici eu nu mai am garanția că această instituție mai poate funcționa. (...) Suntem în situația în care actuala conducere a TVR și-a asumat un plan de redresare pe care nu l-a respectat. Drept care, pentru a salva Televiziunea publică, pentru a salva și locurile de muncă și a le da o perspectivă oamenilor care muncesc în TVR, îi rugăm pe colegii din opoziție să fie prezenți la Comisiile reunite de cultură pentru a se discuta raportul TVR, în condițiile în care avem deja un raport de la Comisiile de buget-finanțe, un raport negativ asupra modului în care au fost gestionați banii de acolo”, a afirmat Dragnea, citat de Agerpres, la finalul ședinței liderilor coaliției de guvernare, care a avut loc la sediul PSD.

Liderul puterii susţine că exclude varianta insolvenţei şi dă vina pe opoziţie, despre care spune că fiecare zi de întârziere îngroapă şi mai mult TVR. „Nu luăm în calcul asta. Sunt două obiective majore din punctul meu de vedere: salvarea acestei instituții (...) și, doi, cei care muncesc acolo și care nu au vină pentru situația în care este TVR să aibă o perspectivă certă. Nu poți să arunci pe drumuri 2.700 de oameni. (...) Este și o cerere oficială de a se mări taxa pe care o plătesc cetățenii. Or, refuzăm categoric să luăm în calcul această situație", a mai afirmat acesta.

În schimb, Stelian Tănase, într-o declaraţie acordată HotNews, a afirmat că în ultimele zile a avut mai multe discuţii cu vicepremierul Gabriel Oprea după ce postul public a difuzat mai multe materiale despre plagiatul acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-08Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
08 Sep 2015

HA HA COLONIA CLEPTOCRATA CIORDISTAN-RROMISTAN-CUMETRISTAN ARE NEVOIE DE BANI CA SA-SI PLATEASCA LAUDATORII SI ACOPERITII...HAI BAIETI INCA UN IMPRUMUT DE ZECI DE MILIARDE DE EURO CA SA PLATITI PENSIILE DE ACTIVISTI SI POLITRUCI...SI PUNETI GARANTIE COLOANA INFINITULUI SI PLOPII FARA SOT...HAI CA 666ITZIK-ARESCU666 DE ABIA ASTEAPTA SA TOACE BANII CU AIURELILE LUI UDREA IN DUBAI...TRAILES BAHTALO(SA TRAITI BINE)
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray