2020-06-02 18:47

Dragnea șochează! Reducere de 50% pentru studenți la transportul aerian

 |  13:01
Dragnea șochează! Reducere de 50% pentru studenți la transportul aerian

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent vineri la Topoloveni, judeţul Argeş, a apreciat că este realizabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru cursele aeriene interne în cazul studenţilor.

"Am stabilit - şi până la urmă s-a aprobat - transport gratuit pe calea ferată (pentru studenţi, n.r.). Mi se pare o idee foarte bună şi aceasta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că o să fie bucuroase şi companiile de transport. Dar da, eu cred că se poate face", a declarat el în cadrul unei întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai PSD la Centrul Cultural din Topoloveni.Precizările au fost făcute după ce o studentă care a luat cuvântul a salutat introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenţi, dar a propus şi reducerea tarifului pentru transportul aerian intern."Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern - să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util", a spus ea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-17Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2019

Da da zburati cu homalaul johanus ,agent al strainatatii Pus de straini in functie inalta ca sa vanda tara sa distruga Romania SIKTIR !!!
BANI FARA NUMAR
19 Mai 2019

Da ba peste tot pomeni electorale . Prostimea plateste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine