2020-07-07 00:12

DRAMĂ fără margini la Galați: Fetiță bătută și aruncată dezbrăcată în FRIG

 |  18:16
DRAMĂ fără margini la Galați: Fetiță bătută și aruncată dezbrăcată în FRIG

O dramă fără margini a fost filmată de un bărbat într-o comună din Galaţi. Auzind din casă strigătele sfâşietoare ale unei fetiţe de aproximativ 6 ani şi fiind chiar el tată, omul nu a mai rezistat şi s-a dus la poarta vecinilor.

Odată ajuns la poartă, bărbatul pur şi simplu a înlemnit. Copila fusese bătută şi aruncată dezbrăcată din casă, ascunzându-se prin grădină de frica mamei. Omul încearcă să vorbească cu părinţii fetei, însă nu are nicio şansă, pentru că tatăl fetiţei este beat, la fel şi mama.

Tatăl fetei se apără şi spune că nu el a bătut-o, precizând că mama fetei şi-a vărsat furia asupra micuţei. Bărbatul nu se opune la faptul că vecinul său îl filmează şi îl lasă chiar să intre şi în curte.

Benone, salvatorul fetiţei, este disperat să scoată copilul din mâinile monştrilor care ar fi trebuit să-i fie părinţi şi întreabă copila dacă nu vrea să doarmă cu fata lui până dimineaţă, când ar trebui să-şi revină din beţie părinţii săi, moment în care mama fetei încearcă să oblige fetiţa să nu plece nicăieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz