2020-04-10 07:03

DRAMATIC: O infirmieră și-a ABANDONAT nou-născutul într-o cutie de carton

 |  22:12
DRAMATIC: O infirmieră și-a ABANDONAT nou-născutul într-o cutie de carton

Un bebelus de doar 3 zile a fost abandonat intr-o cutie din carton si gasit de un localnic din Morunglav (Olt), care a anuntat Politia. Bebelusul era in viata, imbracat si invelit cu o patura. El a fost preluat de ambulanta.

"A fost gasit in soc hipotermic, cu hipotermie severa, 32 grade temperatura cutanata, cu glicemie nedetectabila. In momentul de fata este in incubator, cu temperatura cutanata in crestere, cu perfuzie, cu glicemia echilibrata si in curs de echilibrare si a celorlati parametri", a declarat Lucica Alexe, sef Sectie Neonatologie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Bals, Mihaela Dicanu, mama bebelusului abandonat intr-o cutie de carton dintr-o casa parasita din Morunglav are 40 de ani si mai are acasa doi copii.

Ea este infirmiera de la spitalul din Bals, au stabilit, vineri, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Bals.

"S-a dispus o ancheta in rem pentru rele tratamente aplicate minorului. Fata de femeie se va dispune si o expertiza medico-legala pentru a se vedea daca a avut discernamant, daca i-a fost afectat discernamantul", a declarat Mihaela Dicanu, purtator de cuvant Parchetul de pe langa Judecatoria Bals.

Medicii slatineni au contactat reprezentantii DGASPC Olt, iar asistentii sociali vor prelua bebelusul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine