2019-10-17 23:27

Drumuri închise din cauza vizibilităţii reduse

 |  08:39
Drumuri închise din cauza vizibilităţii reduse

P24

Toate categoriile de drumuri din judeţul Ilfov au fost închise din cauza vremii nefavorabile, informează Biroul de Presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). Potrivit sursei citate, în judeţ se înregistrează zăpadă troienită, vântul puternic, iar vizibilitatea este scăzută.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră pe DN52 Alexandria - Turnu Măgurele a fost oprită pe sensul către Alexandria, din cauza fenomenelor meteo înregistrate în ultimele ore. La ora 4,47 Centrul INFOTRAFIC din IGPR informa că, din cauza unui utilaj care a derapat, şi circulaţia rutieră pe DN51 Zimnicea- Izvoarele a fost oprită. După aproximativ o jumătate de oră, circulaţia a fost fost reluată, către Zimnicea, dar pe sensul către Izvoarele nu se circulă din cauza viscolului. Potrivit meteorologilor, în a doua parte a nopţii de joi spre vineri (5/6 ianuarie), începând cu ora 2:00, şi în cursul zilei de vineri, până la ora 18:00, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea, temporar, viscolul va fi puternic, rafalele vântului vor atinge 70 - 85 kilometri/oră, reducând vizibilitatea sub 50 de metri şi local troienind zăpada.

Cinci drumuri naţionale din judeţul Buzău sunt închise din cauza zăpezii şi viscolului. Potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, sunt închise DN 10 Braşov-Buzău, DN 2B Buzău-Brăila, DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila, DN 2(E85) Buzău- Râmnicu Sărat şi DN 2C Buzău- Slobozia.

Traficul rutier este închis din cauza vântului puternic pe DN 21 Brăila-Bărăganu la limita cu judeţul Ialomiţa, pe DN 23 Brăila-Gulianca la limită cu judeţul Vrancea, pe DN 2B Brăila-Şendreni şi pe DN 22B dig Brăila Galaţi, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU, lt.col. Ştefan Stoian. Circulaţia pe DN 2N în zona Bogza - Dumbrăveni, DN 23A pe sectorul Gologanu - Ciorăşti şi DN 23B pe segmentul Măicăneşti - Ciorăşti a fost închisă, din cauza ninsorii şi a viscolului puternic. Judeţul Vrancea se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol, fiind anunţată posibilitatea emiterii unui cod roşu în zona de Sud-Est a ţării.

DN 4 Bucureşti - Olteniţa a fost închis din cauza vremii nefavorabile, informează IGPR. În Călăraşi, toate drumurile naţionale şi judeţene au fost închise.

Autorităţile din judeţul Constanţa au decis, începând cu ora 7,30, închiderea circulaţiei rutiere pe toate drumurile judeţene şi naţionale de pe raza judeţului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISUJ Constanţa, Anca Chiriţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray