2019-10-17 23:26

UPDATE. DRUMURI naţionale ÎNCHISE, utima actualizare

 |  08:34
UPDATE. DRUMURI naţionale ÎNCHISE, utima actualizare

AUTOSTRADA A2 Bucureşti - Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară - Constanţa) şi AUTOSTRADA A4 Ovidiu - Agigea, precum şi DRUMUL NAŢIONAL 3 Ostrov - Basarabi sunt în continuare ÎNCHISE circulaţiei, luni dimineaţă, din cauza zăpezii şi a viscolului. Luni, ora 07.30, traficul a fost reluat pe DN 3C şi DN 22D din judeţul Tulcea.

UPDATE. 12.45 Autostrăzile A2 și A4 au fost deschise și niciun drum național nu mai este închis circulației auto iar ultimele șapte persoane ale căror autoturisme au rămas blocate din cauza ninsorii au fost cazate la un hotel din localitatea constănțeană Medgidia. "La acest moment nu mai sunt persoane blocate pe căile de transport rutiere. La nivel național, CNAIR a acționat cu 1.185 utilaje care au utilizat 7.209,5 tone de material antiderapant și 37,05 tone clorură de calciu. Toate aeroporturile sunt deschise și nu se înregistrează curse aeriene anulate sau cu întârzieri. De asemenea, 13 trenuri înregistrează întârzieri semnificative (peste 60 de minute), iar 21 de trenuri au fost anulate", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că rămân închise următoarele drumuri:

A2 Bucureşti – Constanţa (tronsonul Lehliu-Gară – Constanţa);

A4 Ovidiu - Agigea

DN 3 Ostrov - Basarabi, din judeţul Constanţa

Restricţii de tonaj mai sunt doar pe DN 3 Basarabi - Constanţa (7,5 tone) şi DN 22C Cernavodă - Basarabi (7,5 tone), în judeţul Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray