2020-04-10 00:34

E gata, a venit PRIMĂVARA. Prognoza METEO pentru o lună

 |  15:47
E gata, a venit PRIMĂVARA. Prognoza METEO pentru o lună

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada 9 martie - 6 aprilie 2020. E clar acum, a venit primăvara, pentru că în intervalul de timp enunțat mai sus se anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei.

09.03– 16.03

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea nordică a teritoriului. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

16.03–23.03

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile estice și sudice, dar mai ales în zona Carpaților Orientali și Meridionali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

23.03– 30.03

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor

deficitar în regiunile intracarpatice și apropiat de cel normal pentru această perioadă în rest.

30.03– 06.04

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine