2020-08-05 01:29

E oficial: Ce vor face barurile din VAMA VECHE începând din acest weekend

 |  15:54
E oficial: Ce vor face barurile din VAMA VECHE începând din acest weekend

Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- COV-2, începând din acest weekend, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu și vor asigura doar muzică ambientală.

Aceasta a anunțat Primăria Limanu, într-un comunica de presă transmis către educatieprivata.ro. Potrivit sursei citate, aceasta e o decizie unică a agenților economici care activează în zonă.  A fost o decizie unanimă și s-a înteles că în situații extreme este nevoie de unitate și responsabilitate.  

“Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu.  Ideea ne aparține și a venit pe fondul unei capacități restrânse de a gestiona cu forțe proprii volumul mare de vizitatori din timpul week-end-ului. Știm că de vineri seara și până duminică-  Vama Veche este o destinație extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăți în respectarea recomandărilor legate de distanțarea socială. Locațiile vor fi deschise, însă propunem turiștilor un alt mod de a se destinde. Nu ne dorim să schimbăm Vama Veche și nici să fim acuzați că îngrădim opțiunile oamenilor de a-și petrece timpul liber. Dar, trăim o amenințare reală, iar agenții economici au înteles și au fost extrem de receptivi.  Este un exercițiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a menține Vama Veche drept destinație sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri și sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme”, a declarat Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

“Fac apel și către autoritățile centrale”

Primaria Comunei Limanu a demarat și o campanie de conștientizare și informare asupra importanței respectării regulilor de igienă și de distanțare socială: No More Free Hugs. Campania se adresează atât localnicilor și agenților economici cât și turiștilor. “Cei care iubesc Vama și 2 Mai-ul trebuie să înteleagă că suntem cu toții expuși. Sunt oameni care locuiesc aici, tot timpul anului. Este important să respectăm regulile. Inconștiența poate să fie cea mai mare armă împotriva noastră. Fac apel și către autoritățile centrale,  care au anunțat public că Vama Veche și 2 Mai se pot transforma în focare, dar nu ne-au oferit niciun suport. Vă rugăm să ne sprijiniți și să formăm un grup de lucru care să gestioneze corect situația. Nu cred că este eficient să impunem decizii de forța majoră, înainte de a încerca să administrăm corect aceasta criză și fără ca în prealabil să existe o comunicare cu  autoritățile responsabile. Cred că este nevoie de colaboare și sprijin real. Aceasta este metoda corectă prin care Vama Veche poate să rămână destinație –SAFE- în acest sezon estival”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-10Parerea ta...

DON
10 Iul 2020

Numai cantece patriotice si poate si religioase.P.S.Ar fi foarte interesant,daca s-ar face o statistica,cati din tinerii care au vizitat Vama-Veche,s-au infectat si au dus ,,virusul din vama,,spre locurile natale !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz