2019-08-23 19:53

E OFICIAL: Contract semnat pentru proiectarea și execuția Lotului 2 a Centurii de Sud București

 |  19:19
E OFICIAL: Contract semnat pentru proiectarea și execuția Lotului 2 a Centurii de Sud București

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi compania turcă Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret au semnat, sâmbătă, contractul pentru proiectarea şi execuţia Lotului 2 aferent Centurii de Sud a municipiului Bucureşti, la standard de autostradă, în prezenţa ministrului de resort, Răzvan Cuc, informează Agerpres.

"Sper să duceţi la bun sfârşit acest contract. Să nu deprindeţi metehnele vechi ale firmelor care nici nu apucă să semneze şi creează premisele unor claim-uri. Toleranţa companiei (CNAIR - n.r.) va fi zero. Vrem să vedem o altă abordare şi o altă mentalitate", a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. El s-a adresat, în engleză, reprezentantului companiei turceşti: "Vreau să vă spun încă o dată: nu ne dezamăgiţi!". La rândul său, Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, a arătat că valoarea contractului este de 750,8 milioane de lei, fără TVA, echivalentul a 158 de milioane de euro fără TVA, respectiv 9,7 milioane de euro fără TVA pe kilometru. "Vom pune o presiune maximă pe constructor pentru a începe cât mai repede execuţia. El s-a angajat că va devansa termenul, nu doreşte în niciun caz să treacă dincolo, iar noi l-am asigurat că există banii în buget şi îl vom sprijini", a spus Neaga. Durata de realizare a acestui contract este de 42 de luni, din care 12 luni pentru activitatea de proiectare şi 30 de luni pentru execuţia lucrărilor, iar perioada de garanţie este de 5 ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
10 Mar 2019

SE STIA DE ACUM 30 ANI . CINE A CUMPARAT TERENURI PE TRASEUL , VIITOAREI AUTOSTRAZI ?? TREBUIESC ANULATE TOATE ACTELE DE CUMPARARE TERENURI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray