2020-08-11 17:06

E oficial: s-au votat măririle de salarii pentru medici și profesori

 |  17:46
E oficial: s-au votat măririle de salarii pentru medici și profesori

Plenul Camerei Deputaților a votat cu majoritate covârșitoare de voturi legea salariilor mărite pentru bugetarii din Sănătate și Educație. Deputații liberali au lipsit de la vot, cu excepția lui Mircea Toader, singurul vot împotrivă.

Liviu Dragnea ra reacționat dur la informațiile furnizate de Guvern, potrivit cărora creșterile salariale nu pot fi susține bugetar și ar fi ilegale. Președintele PSD a citit de la tribuna parlamentului articolul 404 din Codul Penal:

„Nu e bine să minți și nu e bine să dezinformezi. Vreau să vă anunț public că Parlamentul nu va mai sta spectator. În articolul 404 din Codul Penal se prevede: Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Asta nu este o amenințare, este doar o avertizare. S-au dezbătut în ultimele zile două teme importante într-un mod tendenios și mincinos. Prima temă e că nici nu putem reduce taxele, nici nu putem crește salariile. În primul rând trebuie să înțeleagă toată lumea că în România Parlamentul este cel care adoptă legi. Nimeni nu poate opri Parlamentul să adopte o lege. Asta e esența democrației. Legea responsabilității fiscal-bugetare se referă la interzicerea Guvernului de a promova acte legislative. Nicăieri în lume un Parlament nu poate fi oprit să adopte o lege”, a declarat Dragnea înainte de vot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-07Parerea ta...

DARIUS
07 Noi 2016

Este clar pnl si iohannis isi săpa singuri groapa prin cinismul împotrivirii acestor majorări si reduceri de taxe.deja sunt suspecți ca acționează la influenta străina.pai pe colos il doare in pălărie ca el ia 8200 de euro pe lună de la ue plus salariu de prim ministru plus bani din alte parti numai de el stiute.si apoi ce treaba mai are acest guvern cu viitorul buget?ce treaba are ccr cu marirea salariilor?astia doi cred ca sunt handicapați psihic daca inainte de alegeri au un asemenea comportament.si mai grav ca le dau munitie psd ului.
ANONIM
07 Noi 2016

MEDIUL. PRIVAT CEL. CARE VA TREBUI. SA PLATEASCA. ACESTE. POMENI INAINTE DE ALEGERI. SE. AFLA. IN MOARTE. CLINICA. ASTEPTAM. NATIONALIZAREA CA-N. '47 SA. LUCRAM. DIN. NOU. CU. TOTI. LA. STAT. IN. NICI. O TARA DIN LUME. SALARIUL DE BUGETAR. NU. DEPASESTE. MEDIUL. PRIVAT. CA. IN. ROMANIA. ECONOMIA. SE VA. PRABUSI. CURAND DIN CAUZA. IMPOSTORILOR. CARE. DISTRUG. TOT. CA. SA. OBTINA. VOTURI.
INSPIRESCU
21 Noi 2016

Dascali ipocriti Sunteti destui analfabeti, S-atat de ipocriti, Incat in minte nu aveti, Decat, sa va jeliti. Chiar daca diplome aveti, Prea multi nu stiti, decat sa beti, Prea multi din voi sunt alcolisti, Batausi si comunisti. Multe curve si curvari, Invatamantul are, Din tot felul de birjari, Ajunsi “invatatoare”. Destui nu stiu nici cum imi cheama, Nici n-au vazut stiloul, Dar iau bani, mita gramada, Si spun: „Elevu-i boul…”. Prea multi sun prosti cu diploma, Despartiti de virgula, Au ajuns profesori toti: Manelisti, curvari si hoti. De-i vezi, la titularizare, De 2 si 3, nu au scapare, Profesori incompetenti, Repetenti si corigenti. Cu toate diplomele, Cu toate facultatile, De servici nu si-au gasit, Profesori sunt, pe necinstit. Striga-ntr-una, ca n-au bani, Cand de predat, nu au habar, Ca au ajuns de-atatia ani, Sa-i joace pe copii, la zar. Pe la tara, ce sa spun, Motorina, bani, sapun, Vin la dascal, pe degeaba, Ca altfel, nu merge treaba. Lasa corigenti in voie, Cand ei nu scriu, de 5 pe foaie, Doar sunt dascali, n-ai ce zice, S-au mintea, unei popice. Chiar de el e corigent, Frustrat si incompetent, Loveste dupa bunul plac, De regula, in cel sarac, Si striga si se lauda, Ca bate-o lunga ulita, Sa ajunga el la scoala, Cu haina rupta, burta goala… Dascale, dascale, Te plangi, tu mincinosule, Ca ti-ai pierdut mintile, Pleaca, nesimtitule! Tu minti si furi si nu iti pasa, De copiii fara casa, Si nici de ai lor parinti, Dar strigi, tot strigi: Dascali-s sfinti!!! Profesori fara suflete, Batjocoresc copiii, Apoi se lauda ca ei, Ii baga-n campul muncii. Prea multi dascali astazi fura, Bat copiii, si-i injura, Prea multi profesori n-au talent, Se-mbraca prost, si indecent. Sunt scarbit cand ii
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz