2020-03-28 17:23

Eco-Civica: Cum se rașchetează banii bucureștenilor!

 |  10:47
Eco-Civica: Cum se rașchetează banii bucureștenilor!

Noul pavaj din zona metroului de la Universitate- o bătaie de joc. După ce au reclamat Primăriei Generale halul în care era pus noul pavaj, reprezentanții Eco-Civica au descoperit că Gabriela Firea a găsit soluția: a rașchetat pavajul.

,,O bătaie de joc”, asta i-au spus la telefon consilierului personal al Primarului General ong-isti. Nu găseai, și nu găsești două plăci aliniate cât de cât.

Una mai sus, alta mai jos și tot așa. "Mi-a promis că va lua imediat măsuri", scrie pe facebook reprezentantul ong-ului. Zis si facut :Pentru a mai atenua diferențele dintre plăci, una mai sus decât cealaltă, pur și simplu plăcile puse cu latura mai sus, fuseseră rașchetate cu flexul pentru a părea la același nivel cu cele de jos.

"La o rampă au ras tot cu flexul. Incredibil ce mod de rezolvare ,,meseriaș”! Oare primăria o fi Recepționat lucrarea?! Nu mai vorbim că, iarăși, majoritatea plăcilor s-a desprins și parcă pășești in străchini. Așa că și-acolo sunt ,,rașchetați” banii dumneavoastră", scriu cei de la Eco-Civica pe pagina lor de facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25

Mai multe imagini:
Eco-Civica: Cum se rașchetează banii bucureștenilor!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine