2020-03-28 11:28

Edilul Sectorului 5 al Capitalei l-ar fi angajat pe Florin Salam să cânte în campanie pe bani publici

 |  15:16
Edilul Sectorului 5 al Capitalei l-ar fi angajat pe Florin Salam să cânte în campanie pe bani publici

Daniel Florea, actualul primar al Sectorului 5, aranjează ploile din timp pentru ”războiul” cu Cristian Popescu “Piedone”, candidatul-surpriză. Edilul l-a arvunit pe Florin Salam: i-a dat, deja, 20 de mii de euro cash, iar artistul urmează să-i cânte pe sistem, în campanie, potrivit cancan.ro.

În data de 21 iunie 2020 ar urma, potrivit ultimelor negocieri politice, să avem alegeri anticipate, împreună cu cele locale, într-un singur tur de scrutin. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, țintește încă un mandat și, deja, s-a pus pe treabă. Mai ales că ar urma să aibă un contracadidat pe măsură, în persoana lui Cristian Popescu “Piedone”. Actualul edil a dat o primă lovitură și a bătut palma cu un celebru artist, care urmează să-i cânte în campanie.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Daniel Florea l-a arvunit pe nimeni altul decât Florin Salam, manelist super-iubit nu doar în Sectorul 5, ci în toată țara. Primarul l-ar fi “omenit”, deja, pe cel supranumit “Regele manelelor” cu o sumă deloc de neglijat, anume 20.000 de euro. În schimbul banilor, cântărețul s-a angajat să facă show și, astfel, să-l ajute pe edil să câștige alegerile, scrie cancan.ro.

Florin Salam, concerte în campanie

”Războiul” lui Daniel Florea cu Cristian Popescu “Piedone” se anunță a fi unul dur, iar fiecare va încerca, așa cum știe mai bine, să câștige cât mai mulți cetățeni de partea sa. Arvunit, deja, de primarul în exercițiu, Florin Salam va susține concerte în Sectorul 5, iar la reprezentațiile artistului vor lua parte, foarte probabil, mii de persoane.

Daniel Florea ar fi insistat să-l aibă de partea lui pe Florin Salam în special pentru că lupta cu Cristian Popescu Piedone nu este deloc dinainte câștigată. Și, de spaima lui “Piedone”, l-a “premiat”, deja, pe “Regele manelelor” – care urmează să-i cânte pe sistem – cu 20 de ”miare” cash! Un pas important făcut de actualul edil, dacă ținem cont de priza pe care celebrul artist o are la public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine