2020-08-15 23:50

ELCEN anunță că întrerupe apa caldă dacă rămâne fără gaz de la Romgaz

 |  22:54
ELCEN anunță că întrerupe apa caldă dacă rămâne fără gaz de la Romgaz

Alimentarea cu agent termic în Capitală va fi întreruptă marți, dacă Romgaz nu va mai furniza gaze către Electrocentrale București (ELCEN), au declarat, luni seară, pentru Agerpres, surse din cadrul producătorului de energie termică.

Această situație apare în contextul în care Romgaz a anunțat, într-un comunicat de presă, că oprește livrările de gaze către ELCEN din cauza datoriilor. "Noi (ELCEN — n.r.) nu avem cu ce plăti gazele de la Romgaz, nu mai avem bani. Dacă Romgaz întrerupe livrarea de gaze, nu vom mai avea cu ce să producem căldură și apă caldă", au spus sursele menționate.

Potrivit comunicatului Romgaz, în cazul intrării ELCEN în insolvență, Romgaz va înscrie creanțele la masa credală, fiind unul dintre cei mai mari creditori ai companiei. Datoria actuală a ELCEN către Romgaz se ridică la 319 milioane de lei. "SNGN Romgaz SA urmărește cu preocupare desfășurarea evenimentelor care decurg din cererile de insolvență ale companiilor bucureștene RADET și ELCEN. În cazul intrării în insolvență a ELCEN, Romgaz va înscrie creanțele la masa credală, fiind unul dintre cei mai mari creditori ai companiei. Din 27 septembrie 2016, SNGN Romgaz SA este obligată să întrerupă livrările de gaze naturale către ELCEN", afirmă Romgaz, într-un comunicat remis AGERPRES.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-26Parerea ta...

PENTRU CARACATITA PRIMARIEI
27 Sep 2016

SA TREACA PE G P L , ESTE MAI IEFTIN
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz