2019-11-18 01:48

Elevi în stare gravă: au consumat marijuana cu otravă de șobolani

 |  22:33
Elevi în stare gravă: au consumat marijuana cu otravă de șobolani

Sute de elevi din Galați sunt internați în spital din cauza unei combinații toxice. Membrii unei rețele de traficanți de droguri vindeau clienților marijuana, însă, pentru a-și crește profitul, au amestecat canabisul cu ceaiuri medicinale, cu produse chimice de sinteză aduse din țări asiatice, dar și cu otravă de șobolani.

Oamenii legii au descoperit ulterior că elevi de liceu, cei mai mulți minori, au consumat droguri, dar medicii nu reușeau să identifice cu exactitate substanța, scrie adevarul.ro.

Majoritatea pacienților ajunși în stare gravă la spital erau foarte tineri, cu vârste cu prinse între 14 și 18 ani, ceea a provocat o operațiuni de proporții a procurorilor DIICOT Galați, în vederea depistării traficanților și a sursei de droguri.

În ianuarie 2015, s-a ajuns la concluzia că totul făcea parte dintr-o rețea infracțională de proporții, iar 20 dintre ei au fost identificați și puși sub acuzare. Trimiși în judecată pentru trafic de droguri în septembrie 2015, cei mai mulți membri ai grupării infracționale se bucură de libertate în momentul de față.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray