2019-10-14 04:00

Elevii pot câştiga două tabere de engleză gratuite în Anglia

 |  18:10
Elevii pot câştiga două tabere de engleză gratuite în Anglia

Concursul Mirunette Language Competition, în cadrul căruia elevii cu vârste între 10 şi 17 ani pot câştiga 2 tabere de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia, se apropie de final.

Elevii ambiţioşi şi pasionaţi de limba engleză se pot înscrie gratuit în competiţie până în data de 31 martie a.c., pe . Taberele se desfăşoară în campusurile unor colegii şi universităţi prestigioase din Anglia. Marii câştigători vor fi 2 elevi conştiincioşi şi creativi, din categoriile de vârstă 10-13 ani şi 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleză care susţin cei mai mulţi elevi în competiţie pot câştiga un curs de limba engleză în Anglia şi pot merge gratuit, ca însoţitori de grup, într-o tabără internaţională de 2 săptămâni în Anglia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray