2020-07-02 19:49

Elevii români au adus acasă 128 de distincții obținute la olimpiadele internaționale

 |  15:01
Elevii români au adus acasă 128 de distincții obținute la olimpiadele internaționale

126 de elevi români din clasele V- XII au obținut distincții importante în cadrul concursurilor internaționale desfășurate în primele luni ale acestui an.

Ministerul Educației Naționale (MEN) a publicat lista olimpicilor și medaliile obținute, cu mențiunea că aceasta rămâne deschisă pentru rezultatele olimpiadelor internaționale care urmează să se desfășoare în perioada iunie- decembrie 2014.

Potrivit rezultatelor afișate pe , 24 de elevi au obținut locul I sau medalii de aur, 20 de elevi au luat argint (sau locul II), 21 de elevi au obținut medalii de bronz (sau locul III), iar alți 62 de tineri au primit mențiune. Doi dintre elevi au primit câte două medalii după participarea la mai multe olimpiade internaționale. De asemenea, o singură elevă a fost distinsă cu aur absolut. Este vorba de Filip Maria Andreea, elevă în clasa a XII-a la Liceul Internațional de Informatică București, care a fost premiată în urma rezultatelor excepționale de la Olimpiada Internațională de Chimie D.I. Mendeleev ce s-a desfășurat în luna mai a acestui an.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-08

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz