2019-11-12 23:58

Emil Boc preferă salarii care asigură pensii decente

 |  20:20
Emil Boc preferă salarii care asigură pensii decente

Primarul Clujului şochează. El susține desființarea pensiilor speciale, spunând că nu trebuie să existe discrepanțe între salariile din administrația publică locală și cea centrală.

“În fața legii, toți trebuie să fie egali și asta înseamnă să ai un salariu decent pentru a avea o pensie decentă. Nu sunt de acord cu pensii speciale pentru a crea categorii de privilegiați. Din această perspectivă și pentru administrațiile publice locale este de preferat și de dorit să ai salarii decente pentru a avea pensii decente și să nu existe discrepanțe atât de mari între salarizarea din administrația centrală care este de două ori, uneori de trei ori mai mare decât salarizarea din administrația locală. Despre aceste principii vorbim și nu neapărat de cuantum. (...) Nu este admisibil să se creeze discrepanțe atât de mari între salarizarea din administrația centrală, de exemplu salariile miniștrilor, salariile de la Camera Deputaților, de la Senat și salariile din administrația locală”, a spus Emil Boc, vineri, înainte de Liga Aleșilor Locali ai PNL.

Boc a subliniat că, din punctul său de vedere, pensiile speciale nu au ce căuta în România pentru nimeni, însă a admis că, eventual, cei din justiție ar putea beneficia de acestea având în vedere regimul consacrat în toată lumea. El a mai spus că nu doreşte să fie propunerea liberalilor la funcţia de prim ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-29Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
29 Aug 2016

SA PIPI MADAM PLESCOI IN GURA TA FRAIERE . SI CIELANTI DIN SERVICI
COSTEL
30 Aug 2016

AI DISTRUS SPITALELE, A REDUS PENSIILE SI SALARIILE INCLUSIV CELE NESIMTITE. LA PRIMARI NU SUNT PENSII NESIMTITE. SUNT PENSII BINEVENITE....ASA E LA NOI CINE IMPARTE PARTE ISI FACE...URAT D-LE BOC...MAI BINE STAI LA PRIMARIE LA DUMNEATA SI NU ITI MAI DA CU PAREREA.
ATENT
30 Aug 2016

dupa dezastrul lasat de Tariceanu si PSD a facut ce a putut voi nu va mai faceti bine
TOBA DE ESAPAMENT
30 Aug 2016

Aceste nevertebrate si ideile lor minunate.
ANONIM
30 Aug 2016

Despre militari spuneau domnii Basescu si Boc ca: AU PENSII SI SALARII NESIMTITE. Acum primarii vor avea : PENSII SI SALARII DECENTE. UNDE ESTE ADEVARUL DOMNULE FOST ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray