2020-07-05 20:52

Emilia Șercan acuză: Rectorul Academiei de Poliție s-a autoplagiat

 |  12:18
Emilia Șercan acuză: Rectorul Academiei de Poliție s-a autoplagiat

Emilia Șercan vine cu noi dezvăluiri care o pun pe Veronica Stoica, rectorul Academiei de Poliție, pe lista plagiatorilor din cadrul instituției. Jurnalista susține că rectorul a publicat mai multe cărți cu același conținut.

"Și actualul rector de la Academia de Poliție? Da, și actualul rector. Teza de doctorat? Nu, niște cărți. Plagiate? Nu, autoplagiate? Păi, cum adică autoplagiate?

Păi, a scris o carte, după care a tot publicat-o de mai multe ori, sub alte titluri, fără să spună când și unde și cum a publicat-o prima oară.

Și apoi, a mai scris o carte și după aia a luat conținut din ea și a mai făcut niște cărți. Și, apoi, încă una. Și încă una. Și după aia le-a pus pe toate în CV, care CV a crescut și a tot crescut până când doamna Veronica Stoica a devenit profesor universitar și conducător de doctorate.

Și e în regulă treaba asta? Nu, nu e în regulă! Iar oricât încearcă unii să ne convingă că (,) cărțile din cărți se scriu, copierea de conținut dintr-o carte în alta în mediul academic, fără menționarea faptului că acel conținut nu este nou, este un grav act de impostură.

Iar acest grav act de impostură este comis de rectorul Academiei de Poliție care după dezvăluirile despre mormanul de teze de doctorat plagiate din instituția pe care o conduce ar trebui să se ocupe de reforma morală și profesională a instituției. Dar cum să o facă dacă și ea e parte a aceluiași sistem putred și corupt?”, scrie Emilia Șercan pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz