2019-08-18 21:18

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Clasa a II –a: MODELE de SUBIECTE la Limba Română

 |  14:52
EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Clasa a II –a: MODELE de SUBIECTE la Limba Română

EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. MODELE de SUBIECTE pentru clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a. Pentru prima dată în învăţământul românesc, începând cu 28 mai, elevii claselor a II -a, a IV -a şi a VI -a vor susţine EVALUAREA NAŢIONALĂ. Teste vor fi la: Limba română, Limba maternă, Matematică, Limbă şi Comunicare, Matematică şi Ştiinţe ale Naturii.

Mai jos, în documentele ataşate, MODELE de SUBIECTE la LIMBA ROMÂNĂ pentru clasa a II-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. 

Clasa a IV –a va startul la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, urmată de clasa a II –a şi în final clasa a VI –a. Mai jos, calendarul întreg de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. Pentru elevii de clasa a II-a, fiecare test va dura 25 de minute, iar elevii claselor a IV -a şi a VI vor avea la dispoziţiei 60 de minute.

„Vom avea evaluare pe fiecare întrebare şi vom putea la sfârşitul acestui proces să spunem exact cum stăm pe citit, pe înţeles text, pe înţelegerea limbii pentru fiecare minoritate, limbi străine şi matematică”, a spus ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Calificativele obţinute de către elevii claselor a II -a, a IV -a şi a VI -a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, la Limba română, Limba maternă, Matematică, Limbă şi Comunicare, Matematică şi Ştiinţe ale Naturii, nu vor fi trecute în catalog.

CALENDAR EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

CLASA A II -A. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

2 iunie - Limba română (scris şi citit)

3 iunie - Limba maternă (scris şi citit) -

4 iunie – Matematică -

Clasa a IV -a. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

28 mai - Limba română -

29 mai – Matematică -

30 mai - Limba maternă -

Clasa a VI –a. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

5 iunie - Limbă şi Comunicare -

6 iunie - Matematică şi Ştiinţe ale Naturii -


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-03

Documente:Parerea ta...

UN PARINTE
27 Mai 2014

De ce era necesar aceasta evaluare la cls aII-a pe cand cadrele didactice au luat la verificare cele mai mici note? pt ce chinuie copii cu atatea testari?
ANA MARIA
01 Iun 2014

foarte usoare testele
UN PARINTE
12 Iun 2014

Va raspund eu...probabil cineva,vreo ruda a domnilor din Parlament are o teza de doctorat,bazata pe studiu didactic la nivel national.Astfel ai nostri copii sunt chinuiti si terorizati, cu aceste teste care pana la urma nu au nici o finalitate...din moment ce nu sunt trecute in catalog :(
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray