2020-01-28 08:28

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro

 |  10:28
Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. un număr de 198.000 de elevi de clasa a II-a vor susține luni, 6 iunie, proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării naționale 2016. Mai jos, subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Evaluarea Naţională 2016.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Conform calendarului MENCS, marți, 7 iunie, va avea loc proba de citire în Limba română și cea de scriere/citire în Limba română pentru elevii aparținând minorităților naționale, în timp ce miercuri, 8 iunie, se va desfăşura proba la Matematică. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Pe data de 9 iunie (scris) și 10 iunie (citit) se va desfăşura proba la Limba maternă.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Subiectele pentru Evaluarea Naţională 2016 – clasa a II-a sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Sălile în care se susțin evaluările naționale sunt, de regulă, cele în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent. Durata pentru rezolvarea testelor este de 30 de minute pentru fiecare test administrat. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. "Testele vor fi evaluate în cadrul unităților de învățământ de cadrele didactice care predau în respectivele școli. În cazul în care numărul de cadre didactice dintr-o unitate de învățământ este insuficient, președintele Comisiei de organizare și de administrare a evaluărilor din respectiva unitate de învățământ are obligația să solicite comisiei județene/a municipiului București nominalizarea unor cadre didactice din alte școli. Înainte de începerea procesului de evaluare, președintele din centrul de evaluare are obligația de a asigura o sesiune de instruire pentru evaluatori", prevede metodologia în vigoare. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Fiecare test este evaluat de două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte, pe baza Caietului cadrului didactic.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

AICIsubiecte la Limba română pentru clasa a II-a – edu.ro. Evaluarea Naţională 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine