2020-08-13 00:25

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a

 |  08:09
Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Aproximativ 200.000 de elevi de clasa a IV-a susțin, luni, testarea la Limba română din cadrul evaluării naționale 2016. Mai jos, subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Evaluarea Naţională 2016.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, în data de 31 mai va avea loc proba la Matematică. De asemenea, testarea cunoștințelor în limba maternă pentru elevii care aparțin minorităților naționale va avea loc pe 2 iunie. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Testele vor fi evaluate în unitățile de învățământ de către cadrele didactice care predau în respectivele școli.

Potrivit Ministerului Educaţiei, rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Metodologia prevede că sălile în care se susțin evaluările naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a sunt, de regulă, sălile în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent. Totuşi, acestea vor fi adaptate în prealabil în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influența pe elevi. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Sursa citată mai precizează că durata alocată rezolvării subiectelor este de 30 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a II-a, de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a IV-a și tot de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a VI-a. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. "Testele vor fi evaluate în cadrul unităților de învățământ de cadrele didactice care predau în respectivele școli. În cazul în care numărul de cadre didactice dintr-o unitate de învățământ este insuficient, președintele Comisiei de organizare și de administrare a evaluărilor din respectiva unitate de învățământ solicită comisiei județene/ a municipiului București nominalizarea unor cadre didactice din alte școli. Înainte de începerea procesului de evaluare, președintele din centrul de evaluare are obligația de a asigura o sesiune de instruire pentru evaluatori", prevede metodologia. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Fiecare test este evaluat de către două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte, pe baza Caietului cadrului didactic. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Rezultatele obținute la aceste evaluări nu se vor înregistra în catalogul clasei și vor fi valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, consemnarea în portofoliul educațional al elevului, respectiv informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului.

AICIsubiecte la Limba română pentru clasa a IV-a. Evaluarea Naţională 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-30Parerea ta...

ALEXANDRA
30 Mai 2016

Chiar am avut si eu evaluarea astazi!!! Au fost foarte usoare!!!
AYANA
30 Mai 2016

Si eu am avtut evaluare astazi si a fost foarte usor!
BăLăNICA MIRUNICA
30 Mai 2016

Nu aveți imagini?????
ARIANA
30 Mai 2016

A fost ușor!!!!!
NICOLETA CUZUB
30 Mai 2016

Maine dau la mate dar scper sa fie usoor!!!
NICOLETA CUZUB
30 Mai 2016

Maine dau la mate dar scper sa fie usoor!!!
VALENTINA
30 Mai 2016

A fost usor am avut si eu azi la romana si maine dau la mate.
ANGHEL AMALIA ELENA
30 Mai 2016

Am dat si eu astazi testul. Au fost foarte usoare subiectele. Prima data am avut de incercuit. Apoi de facut cateva texte. Simplu,simplu,simplu. Mi-a placut foarte mult. As vrea sa vad cum sunt si la matematica maine.
ANGHEL AMALIA ELENA
30 Mai 2016

Aveti imagini cu subiectele de romana si mate?
VLAD
31 Mai 2016

Foarte simplu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz