2019-12-09 19:47

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a

 |  08:52
Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. Elevii de clasa a II-a susţin miercuri, 8 iunie, proba la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale 2016. Mai jos, subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. Evaluarea Naţională 2016.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. De asemenea, pe 09 şi 10 iunie vor avea loc testele scris şi citit în limba maternă Elevii de clasa a II-a au la dispoziţie 30 de minute pentru a rezolva fiecare test.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. În ultimele două săptămâni, elevii de clasa a VI- şi cei de clasa a IV-a au susţinut Evaluările Naţionale 2016.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. "Testele vor fi evaluate în cadrul unităților de învățământ de cadrele didactice care predau în respectivele școli. În cazul în care numărul de cadre didactice dintr-o unitate de învățământ este insuficient, președintele Comisiei de organizare și de administrare a evaluărilor din respectiva unitate de învățământ are obligația să solicite comisiei județene/a municipiului București nominalizarea unor cadre didactice din alte școli. Înainte de începerea procesului de evaluare, președintele din centrul de evaluare are obligația de a asigura o sesiune de instruire pentru evaluatori", prevede metodologia în vigoare.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. Fiecare test este evaluat de două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte, pe baza Caietului cadrului didactic.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a II-a. Rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

AICIsubiecte la Matematică pentru clasa a II-a. Evaluarea Naţională 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray