2020-01-25 14:13

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a

 |  07:24
Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Aproximativ 200.000 de elevi de clasa a IV-a au susţinut, luni, testarea la Limba română din cadrul evaluării naționale 2016, marţi având loc proba la Matematică. Mai jos, subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Evaluarea Naţională 2016.

De asemenea, testarea cunoștințelor în limba maternă pentru elevii care aparțin minorităților naționale va avea loc pe 2 iunie. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Testele vor fi evaluate în unitățile de învățământ de către cadrele didactice care predau în respectivele școli. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Potrivit Ministerului Educaţiei, rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Metodologia prevede că sălile în care se susținevaluările naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a sunt, de regulă, sălile în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent. Totuşi, acestea vor fi adaptate în prealabil în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influența pe elevi. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Sursa citată mai precizează că durata alocată rezolvării subiectelor este de 30 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a II-a, de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a IV-a și tot de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a VI-a. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. "Testele vor fi evaluate în cadrul unităților de învățământ de cadrele didactice care predau în respectivele școli. În cazul în care numărul de cadre didactice dintr-o unitate de învățământ este insuficient, președintele Comisiei de organizare și de administrare a evaluărilor din respectiva unitate de învățământ solicită comisiei județene/ a municipiului București nominalizarea unor cadre didactice din alte școli. Înainte de începerea procesului de evaluare, președintele din centrul de evaluare are obligația de a asigura o sesiune de instruire pentru evaluatori", prevede metodologia. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Fiecare test este evaluat de către două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte, pe baza Caietului cadrului didactic. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a.

Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Matematică pentru clasa a IV-a. Rezultatele obținute la aceste evaluări nu se vor înregistra în catalogul clasei și vor fi valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, consemnarea în portofoliul educațional al elevului, respectiv informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului.

AICI subiectele la Matematică pentru clasa a IV-a. Evaluarea Naţională 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-01

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine