2019-12-14 07:42

Evenimente culturale, tururi de bibliotecă şi proiecţii de film la Biblioteca Metropolitană şi alte 7 filiale

 |  17:49
Evenimente culturale, tururi de bibliotecă şi proiecţii de film la Biblioteca Metropolitană şi alte 7 filiale

Nocturna Bibliotecilor 2014 are loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 26 - 27 septembrie. În această noapte, Biblioteca Metropolitană îşi deschide porţile la sediul central şi la 7 dintre filiale. Participanţii la Nocturnă vor avea parte de evenimente culturale, tururi de bibliotecă şi proiecţii de film. „Vă invităm să îl descoperiţi pe Brâncoveanu altfel decât în manualele de istorie. El este cel care a dat numele unui stil, care a fost şi rămâne primul şi ultimul stil de artă şi de cultură ce a răspuns sufletului şi inteligenţei româneşti”, a declarat Anca Râpeanu, director general al BMB.

La sediul central din stada Tache Ionescu nr. 4 şi la cele 7 filiale vor fi secţiuni dedicate Anului Brâncoveanu, doar proiecţiile de film diferă. De la 00.30, la sediul central, începe proiecţia filmului „Domnişoara Cristina“. Filiala Dimitrie Bolintineanu din bdul Bucureștii Noi nr. 105 a programat filmul „Secretul armei secrete” la ora 19.00.

Filiala George Coşbuc din str. Radului nr. 40 a programat la ora 17.00 Teatru de păpuşi „Spaima dovlecilor”, la ora 18.00 Ateliere creative. La ora 19.30 începe „Maratonul filmelor realizate de liceeni bucureșteni”. Va fi prezentat în premieră serialul cinematografic „Friendzone” conceput de echipa LCA (Lazăr Cinema Army).

Filiala I.L. Caragiale din str. Gura Lotrului nr. 9, a programat la 19.30 „Afară în faţa uşii”, Wolfgang Borchert - piesă de teatru în interpretarea trupei de teatru Lov Art a Liceului teoretic „Eugen Lovinescu“.

Filiala George Călinescu din str. Gura Lotrului nr.  9, între orele 9.00-22.00 a programat „Seara în care a fugit somnul”, maraton de citit poveşti, petrecere în pajama şi o tombolă.

Colecţia de publicaţii periodice I.H. Rădulescu din str. Gura Lotrului nr. 9 a programat la 20.30 o Incursiune în istoria presei româneşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray