2020-07-10 16:19

Familia Firea-Pandele, cu tunurile pe Ciucu

 |  17:57
Familia Firea-Pandele, cu tunurile pe Ciucu

În calitate de primari, familia Firea-Pandele l-a dat în judecată pe consilierul general PNL, Ciprian Ciucu. Pentru același motiv ca și Primarul Bucureștiului. În total, familia Firea-Pandele vrea să obțină de la el, 266.000 euro.

“Suma este imensă, dar ei nu cunosc valoarea banilor, venim din alte lumi. Calculul lor e simplu: dacă nu-l intimidăm, măcar îl târâm prin tribunale. N-are resursele noastre, n-are atâția bani de avocați, măcar să-i dăm de lucru, să-l ținem ocupat. Să nu mai aibă timp și de opoziție în Consiliul Gneral. De intimidat, nu mă las intimidat, dar deja lucrurile devin serioase. Activitatea din CGMB este practic neremunerată și timpul ce-l voi petrece prin tribunale îmi va afecta viața profesională. Sau, speră ei, timpul pe care-l dedic activității politice și pregătirii pentru ședințele din consiliului. Asta e, dorm mai puțin, dar nu voi schimba nimic”, a reacţional Ciprian Ciucu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-13Parerea ta...

ANONIM
06 Noi 2016

PLAGIATORUL pandele. SI. SLUGA. LUI. voiculescu AU. TRANSFORMAT. PRIMARIA VOLUNTARI RESPECTIV CEA A CAPITALEI IN PROPRIILE SRLuri..AVAND. IN SPATE ORGANIZATIA MAFIOTA psd ISI PERMIT SA INTIMIDEZE PE ORICINE SI DUPA BUNUL PLAC. VINOVATI. SUNT CEI CARE I-AU VOTAT. PE ACESTI. ''LA. FAMIGLIA ''. ALO. DNA. CAND. LE. FACI. O. VIZITA ACESTEI. ''LA. FAMIGLIA''.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz